Sfaturi

O alimentatie echilibrata tine de gradul de dezvoltare personala

O mama a doi copii a slabit 13 kg in 30 zile urmand o dieta generata de o aplicatie online de ultima generatie! Citeste aici intreaga poveste ce a uimit lumea. (P)

Din ce in ce mai mult se pune accentul pe modul de trai sanatos si cum sa ne traim viata alimentandu-ne numai cu produse care ne fac bine. Acest lucru este destul de dificil sa il implementezi intr-o lume in care toate lucrurile se desfasoara la viteze uluitoare, in care ne hranim cu mancare procesata, fara sa acordam prea multa atentie unei alimentatii echilibrate.

Trebuie sa fim invatati inca de mici copii care sunt alimentele cele mai sanatoase, cum sa ne creem o obisnuinta din a consuma alimentele echilibrat, fara a face exces de un fel anume. Scoala vietii este cea care ne dezvolta capacitatea de a gandi sanatos si de a avea o alimentatie echilibrata mereu. Dezvoltarea persoanala a fiecarui om tine de scoala vietii, insa toti trebuie sa ne adaptam la situatia actuala.

Pentru ca problema obezitatii este din ce ce in ce mai grava oamenii ar trebui sa se gandeasca mai mult sa se educe singuri (vezi un exemplu) in a avea un trai sanatos. Foarte multi copii uita sa mai faca miscare, sa mai manance un fruct, sau o ciorbita. De aici decurg toate celelalte probleme, mananca pe fuga la un fast-food si au scapat. O alimentatie echilibrata nu este foarte greu de gasit si nici nu trebuie sa te privezi de anumite alimente sa iti impui restrictii. Aici tine de capacitatea fiecaruia de a stii cand e prea mult.

O alimentatie echilibrata tine de gradul de dezvoltare personala

Si eu am consumat si consum produse fast-food. Intradevar sunt foarte gustoase, dar nu si naturale si sanatoase. Tocmai de aceea, mai ales copiii trebuie sa vada fast-food-ul ca pe unde loc unde sunt dusi ca si o rasplata a unui lucru bun pe care l-au facut.

Ideea este ca acum pentru un viitor mai frumos al generatiei de maine trebuie sa se introduca programe educationale, sa se urmareasca atent activitatea tinerilor, sa li se ofere informatiile de care au nevoie pentru un grad de dezvoltare mai ridicat.

In zilele noastre este mult mai usor sa te dezvolti. Informatii exista si circula foarte repede. Exista chiar si bloguri de specialitate, Scoala vietii, blog de dezvoltare persoanala, in care ni se prezinta diverse situatii de viata si care ne ajuta sa ne gandim cum e mai bine pentru noi sa actionam sau ce sa facem unele cazuri. In plus de asta, tuturor ne place sa vizionam filme, clipuri si poate ca nu mereu avem chef sa citim pe bloguri. Cei mai specializati sau gandit si la aceasta speta si au creat acest canal de youtube.

Sunt convinsa ca usor, usor vom deveni o societate cu oameni tineri si plini de viata, si sanatosi!

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea