Intrebari

Ce sa mananc inainte de Kangoo Jumps?

Secretul slabirii, in sfarsit dezvaluit: Motivul pentru care va ingrasati este pentru ca pur si simplu sunteti alergici la anumite alimente fara sa va dati seama. Click aici pentru a face chestionarul! (P)

Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa mananc inainte de a practica Kangoo Jumps? Cred ca am o problema cu acest sport, deoarece indiferent ce as manca, cum exersez un pic cum ma apuca o stare de rau chiar pana la simptome de voma. La alt fel de efort nu am probleme ci doar la kangoo jumps, sau poate e ceva mai aparte?

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dat!

Raspuns: Nu aveti nici o problema, este si normal deoarece Kangoo Jumps este un exercitiu foarte extenuant, ce forteaza corpul destul de tare (dar intr-un mod bun, se ard foarte multe calorii). Se recomanda sa nu mancati nimic cu 2 chiar 3 ore inainte sa practicati Kangoo Jumps. Pe tot timpul exercitiului aveti voie doar sa consumati apa doar in pauze. In cazul in care sunteti foarte infometat(a) aveti voie doar la o mica gustare dar nu incepeti sedinta imediat dupa aceasta.

2 Pareri importante
  1. Sinela says:

    De unde pot cumpara ghete kangoo jumps? MULTUMESC!

  2. David says:

    De curand mi-a prezentat si mie cineva in cadrul unei prezentari de produs acele kangoo jumps si am decis sa le achizitionez. Lucrez cu ele ocazional si vreau sa va spun ca ma simt extraordinar, intr-o sedinta cu kangoo jumps am impresia ca imi lucreaza tot corpul.

  1. Cosmina Adbot says:

    Dupa sarcina am incercat peste 6 diete, toate fiind ineficiente. Intr-un final am descoperit dieta RINA OFICIALA de aici cu care am slabit 10 kg in 4 luni. Acum arat prfect!

Spune-ti parerea