Intrebari

Ce sa mananc inainte de Kangoo Jumps?

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa mananc inainte de a practica Kangoo Jumps? Cred ca am o problema cu acest sport, deoarece indiferent ce as manca, cum exersez un pic cum ma apuca o stare de rau chiar pana la simptome de voma. La alt fel de efort nu am probleme ci doar la kangoo jumps, sau poate e ceva mai aparte?

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dat!

Raspuns: Nu aveti nici o problema, este si normal deoarece Kangoo Jumps este un exercitiu foarte extenuant, ce forteaza corpul destul de tare (dar intr-un mod bun, se ard foarte multe calorii). Se recomanda sa nu mancati nimic cu 2 chiar 3 ore inainte sa practicati Kangoo Jumps. Pe tot timpul exercitiului aveti voie doar sa consumati apa doar in pauze. In cazul in care sunteti foarte infometat(a) aveti voie doar la o mica gustare dar nu incepeti sedinta imediat dupa aceasta.

2 Pareri importante
  1. Sinela says:

    De unde pot cumpara ghete kangoo jumps? MULTUMESC!

  2. David says:

    De curand mi-a prezentat si mie cineva in cadrul unei prezentari de produs acele kangoo jumps si am decis sa le achizitionez. Lucrez cu ele ocazional si vreau sa va spun ca ma simt extraordinar, intr-o sedinta cu kangoo jumps am impresia ca imi lucreaza tot corpul.

  1. Bianca Adbot says:

    Sunt bucuroasa ca dupa sarcina am putut sa slabesc 4 kilograme si in continuare imi urmez regimul Rina dar personalizat de aici. Multumesc

Spune-ti parerea