Intrebari

Ce sa mananc inainte de Kangoo Jumps?

O mama a doi copii a slabit 13 kg in 30 zile urmand o dieta generata de o aplicatie online de ultima generatie! Citeste aici intreaga poveste ce a uimit lumea. (P)

Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa mananc inainte de a practica Kangoo Jumps? Cred ca am o problema cu acest sport, deoarece indiferent ce as manca, cum exersez un pic cum ma apuca o stare de rau chiar pana la simptome de voma. La alt fel de efort nu am probleme ci doar la kangoo jumps, sau poate e ceva mai aparte?

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dat!

Raspuns: Nu aveti nici o problema, este si normal deoarece Kangoo Jumps este un exercitiu foarte extenuant, ce forteaza corpul destul de tare (dar intr-un mod bun, se ard foarte multe calorii). Se recomanda sa nu mancati nimic cu 2 chiar 3 ore inainte sa practicati Kangoo Jumps. Pe tot timpul exercitiului aveti voie doar sa consumati apa doar in pauze. In cazul in care sunteti foarte infometat(a) aveti voie doar la o mica gustare dar nu incepeti sedinta imediat dupa aceasta.

2 Pareri importante
  1. Sinela says:

    De unde pot cumpara ghete kangoo jumps? MULTUMESC!

  2. David says:

    De curand mi-a prezentat si mie cineva in cadrul unei prezentari de produs acele kangoo jumps si am decis sa le achizitionez. Lucrez cu ele ocazional si vreau sa va spun ca ma simt extraordinar, intr-o sedinta cu kangoo jumps am impresia ca imi lucreaza tot corpul.

  1. Bianca Adbot says:

    Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

Spune-ti parerea