Diete

Cele mai ciudate diete din lume

O mama a doi copii a slabit 13 kg in 30 zile urmand o dieta generata de o aplicatie online de ultima generatie! Citeste aici intreaga poveste ce a uimit lumea. (P)

De-a lungul timpului oamenii au dorit sa arate din ce in ce mai bine si astfel au nascocit cele mai ciudate metode si diete de slabit. Si in zilele noastre, oamenii obisnuiti si in special vedetele urmeaza diferite diete care mai de care mai ciudate si mai indraznete. Foarte multe vedete si-au crescut popularitatea nu prin talent ci prin publicarea unei diete care a provocat un buzz in presa. Astfel printre cele mai ciudate diete din lume enumeram:

Dieta Horace Fletcher

Despre aceasta am scris si intr-un articol anterior, aceasta sustine mestecarea unei imbucaturi de cat mai multe ori decat in mod obisnuit, chiar de 30-32 de ori. Din nefericire conform studiilor moderne, aceasta s-a dovedit fiind doar un mit. Autorul acestei diete a primit si porecla de “marele masticator”, iar despre amuzanta poveste puteti sa cititi si pe wikipedia mai multe informatii.

Dieta cu care slabeti in timp ce dormi

Dieta a fost nascocita de catre un om lenes cu siguranta deoarece aceasta sustine ca poti sa slabesti daca dormi deoarece atunci cand dormi nu simti nevoia sa mananci. In zilele noastre aceasta dieta a fost interzisa de catre specialisti doearece poate aduce foarte multe probleme pentru sanatate.

Dieta cu aer

A existat chiar si un grup de oameni numiti ‘aeristii’ ce sustineau ca omul poate sa traiasca doar cu lumina soarelui fara apa si mancare. Din nefericire foarte multi dintre acestea au murit datorita faptului ca au refuzat sa accepte adevarul.

Dieta cu tenii

Aceasta dieta sustine consumul de oua de tenii ce se gasesc in carnea preparata necorespunzator urmand ca acestea sa dezvolte viermi in intestin cu scopun ca teniile sa consume o buna parte din alimentele consumate. Aceasta metoda este una extrem de periculoasa deoarece viermii pot provoca atacuri de apoplexie, meningita si alte grave probleme de sanatate.

Dieta cu sperma

Aceasta vedeta a fost nascocita de catre vedeta de filme pentru adulti Kim Kelly in anul 2002, aceasta sustinea ca va consuma 6 mese pe zi timp de 30 de zile ce vor contine doar sperma. Vedeta a urmat aceasta cura extrema timp de doar 8 zile, astfel dieta ramanand doar un mit.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea