Cele mai usoare 5 exercitii de slabit acasa

Chiar nu cred ca mai are rost sa va spun de importanta unor exercitii de slabit, acestea impreuna cu un regim alimentar adecvat si cu odihna necesara sunt un “must be”. Sunt sigur ca multi dintre voi nu faceti prea multa miscare deoarece v-ati obisnuit prea comozi. Va prezint cele mai usoare 5 exercitii de slabit pe care multe dintre ele puteti sa le executati acasa fara sa utilizati aparaturi speciale. Acestea nu sunt deloc grele, am ales dintre toate cele mai usoare si tot in acelasi timp poate cele mai eficiente exercitii de slabit.

1. Dansul

Dansul va ajuta sa dati jos intre 300 si 400 de calorii in 30 de minute. Cand aveti timp liber, in loc sa va uitati la un serial si sa mancati popcorn mai bine schimbati postul pe unul cu muzica si incepeti sa dansati. Nici nu stiti cum o sa treaca timpul deoarece va si distrati. In plus dansul va ajuta tare mult din punct de vedere psihic, o sa va vedeti ca o sa va simtiti cu chef de viata si bine dispusi dupa o jumatate de ora de dans.

2. DVD-urile cu exercitii de slabit

Va puteti achizitiona diverse DVD-uri cu exercitii de slabit si le puteti imita. In medie ardeti intre 100 si 200 de calorii pe jumatate de ora, variaza foarte mult si in functie de tipul exercitiilor, cele mai complexe sunt mai intense.

3. Alergatul sau jogging-ul

Alergatul sau cum se spune mai nou, jogging-ul, este unul dintre cele mai eficiente sporturi deoarece se supune la antrenament intens tot corpul. Puteti sa ardeti cam 300 de calorii alergand zilnic timp de 30 de minute. Asadar sunteti liberi sa alergati prin parc sau chiar pana la job. Recomandarea mea personala este sa va achizitionati o pereche de pantofi sport speciala pentru jogging, pentru ca riscati ca in timp sa apara probleme la articulatiile gleznelor in principiu.

4. Sari coarda

Chiar daca pare aiurea, va recomand sa sarici coarda in ciuda varstei dumneavoastra. Nu este nici o rusine si in plus puteti sa sariti coarda acasa, fara sa va vada nici o persoana straina.

5. Urca si coboara scarile

Este o alternativa mai simpla pentru step-aerobic-ul. Puteti sa urcati si sa coborati scarile blocului si o sa arderi garantat o cantitate foarte mare de calorii. Daca locuiti acasa si nu aveti un numar mare de scari folositi o bancuta, sau un scaunel mai jos. Urcati-va pe acesta cu un picior in timp de al doilea picior este in aer, apoi coborati si schimbati piciorul. Daca vi se pare prea usor incercati sa faceti asta si tinand greutati in maini.