Diete

Cheia pentru a realiza cu succes un plan pentru dieta

Conform unui studiu realizat de nutritionisti in anul 2014, in Romania 7 din 10 femei nu stiu cum sa slabeasca. Tu ti-ai facut testul de slabit? Click aici pentru detalii. (P)

Pentru multi dintre noi, cheia pentru a ne face un plan de succes pentru dieta este de a gasi o modalitate sa il adaptam pe tot posibilul la stilul nostru de viata ocupat. De multe ori suntem departe de casa o buna parte din zi de exemplu la locul de munca. Din acest motiv, trebuie sa invatam cum sa facem un plan pentru dieta astfel incat acesta sa fie in favoarea noastra si in nici un caz in defavoare.

Cand va alegeti sau va creati un plan pentru dieta este bine sa fiti sinceri cu voi insiva. Trebuie sa va autocunoasteti foarte bine atat pe voi insiva cat si programul de zi cu zi inainte de a va crea planul de dieta. Se recomanda sa va urmariti planul astfel incat sa cunoasteti ce urmeaza sa mancati la urmatoarea masa. Daca stiti ca urmati a luati masa in oras este bine sa stiti din start ce alimente trebuie sa consumati la masa respectiva pentru a nu va abate de la dieta.

Intotdeauna e bine sa aveti o rezerva de alimente in plus fata de ce va sugereaza dieta pentru ziua respectiva. Pentru o dieta bogata in legume puteti sa aveti mereu ca rezerva o punga de legume precongelate. Acestea sunt deja taiate si spalate astfel incat daca ajungeti intamplator tarziu acasa sa nu mai stati sa va pregatiti legumele de la zero.

Totusi nu va faceti mici rezerve si de alte alimente care NU sunt in dieta, deoarece este posibil sa va simtiti tentat sa le consumati. Este o idee buna sa mergeti la supermarket pentru a va face cumparaturile dupa planul de dieta dupa ce ati mancat. Chiar daca suntem de multe ori foarte constiinciosi poate exista un impuls de moment pe care il putem regreta mai tarziu.

Atunci cand exista mai multi membrii in familie care nu sunt interesati sa urmeze un plan de slabit se recomanda ca dvs. sa va separati alimentele cat se poate de tare de ale acestora. Daca aveti 2 frigidere este chiar bine ca dvs. sa va utilizati unul, iar celalalt frigider sa il lasati celorlalti membrii ai familiei.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea