Chocolate Slim – Citeste AICI inainte de a comanda!

Complexul Chocolate Slim este un supliment dietetic natural preparat dintr-un extract de pudra de cacao organica. Conform primelor informatii publicate, acest supliment poate slabii pana la 10 kilograme in numai 2-4 saptamani.

Deoarece am primit o multime de intrebari atat pe Facebook cat si pe site legat de eficienta Chocolate Slim am decis sa scriu acest articol si sa va prezint in detaliu produsul si efectele sale.

Parerile despre Chocolate Slim publicate pe diverse site-uri sau bloguri de sanatate sunt foarte diferite intre ele si multe dintre acestea par false.

Sunt de acord cu cafeaua de slabit in special cu cea verde deoarece aceasta contine o multime de substante ce accentueaza arderea grasimilor si stimuleaza metabolismul dar legat de ciocolata de slabit sunt sceptic.

Producatorii sustin ca aceasta trebuie consumata in cantitate obisnuita exact cum se consuma si ciocolata calda obisnuita. Aceasta se va administra numai dimineata preparandu-se intr-o cana in loc de ceai/cafea.

Chocolate Slim TEAPA ?

Adevarul nu il stie cu adevarat decat cine a incercat Chocolate Slim si chiar va rog daca ati incercat sa postati un comentariu cu pareri pentru Chocolate Slim indiferent de tipul acestora.

Acum sa va argumentez eu de ce consider ca Chocolate Slim este teapa, nu fac reclama la acest produs ci doar doresc sa informez lumea inainte de a comanda.

  1. In primul rand o data ce este ciocolata are o multime de calorii si acest lucru nu poate duce decat la ingrasare. Producatorii se contrazic chiar pe site-ul oficial cu privire la acest lucru: o data afirma ca o cana de Chocolate Slim contine peste 217 calorii ceea ce de fapt nu ajuta pentru slabire iar apoi ca suplimentul este slab caloric.
  2. Nu se mentioneaza societatea comerciala ce vinde sau distribuie acest produs. Orice site de acest gen este obligat prin lege sa afiseze datele vanzatorului (denumire societate, cui, nr. reg com) si sa puna link catre Protectia Consumatorului.
  3. Se poate comanda suplimentul numai online, acesta nu a fost acceptat de magazine de suplimente si respins total de catre farmacii.
  4. Se ofera posibilitatea de returnare a banilor in 30 de zile daca Chocolate Slim nu a avut efecte. Suna promitator la inceput dar cine returneaza banii o data ce nu se mentioneaza firma distribuitoare.
  5. Pagina lor Privacy Policy este copiata de pe Google.com in cea mai mare parte, aceasta fiind de fapt in limba engleza. O buna parte din continutul site-urilor de comercializare nu sunt traduse bine din engleza continand pe alocuri cuvinte romengleze šŸ™‚

Aceste 5 lucruri am remarcat la o prima impresie dar cu siguranta daca as comanda personal produsul o sa gasesc mai multe minusuri. Daca deja l-ai comanda puteti posta un comentariu la acest articol cu impresiile voastre ca si clienti.

Nu cred ca mai are rost sa mentionez faptul ca daca presupunem ca produsul functioneaza nu este indicat sa slabesti decat cel mult 3.5-4 kilograme pe luna… nu 10.

Ce ingrediente contine Chocolate Slim

Conform prezentarii produsul contine in primul rand un extract puternic de cacao natural ce accelereaza metabolismul, acest lucru fiind de fapt adevarat.

Continutul de proteina de zer are la baza un procent destul de mare de cianidina. Aceasta substanta are rolul de a impiedica dezvoltarii celulelor adipoase din organism si de a intensifica celulele musculare.

Mai contine o cantitate de fibre si glucomannan ce nu este mentionata cu exactitate, acestea dupa cum bine stim au rolul de a furniza energia necesara activitatilor zilnice obisnuite.

De unde se poate cumpara Chocolate Slim

Din cautarile mele pe internet am ajuns la concluzia ca se poate comanda numai de pe site-ul lor oficial adica de aici:

Pretul este de 120 de lei cutia, dar exista posibilitatea sa achizitionati mai multe cutii si sa beneficiati de o reducere substantiala. Transportul se plateste separat si nu stiu cat este, probabil ca livreaza produsele prin curier rapid si tariful acestuia variaza in functie de zona unde locuiti.