Cafea

Ciocolata de slabit disponibila acum si in Romania!

Conform unui studiu realizat de nutritionisti in anul 2014, in Romania 7 din 10 femei nu stiu cum sa slabeasca. Tu ti-ai facut testul de slabit? Click aici pentru detalii. (P)

Si pentru ca astazi, 11 iulie este ziua ciocolatei va dau o veste buna: mult apreciata ciocolata de slabit ChocoSVELT este comercializata acum si in Romania. O cutie de bomboane de ciocolata costa numai 70 RON plus taxele de curierat de inca 20 de lei.

Producatorul sustine ca o bucata din aceasta ciocolata de slabit este mai eficienta decat o ceasca de cafea deoarece o ceasca normala de cafea contine 130-150 miligrame de cafeina, pe cand o bucatica de ciocolata contine numai 6 miligrame. Fiind cercetata s-a ajuns la concluzia ca aceasta are o cantitate de patru ori mai mare de antioxidanti decat ceaiul verde, se stie ce putere de ardere a grasimilor are ceaiul verde. Se mai afirma ca se poate slabi pana al 5 kilograme cu o cura de o saptamana.

Click pe bannerul urmator pentru a comanda ciocolata de slabit ChocoSVELT!

ChocoSVELT contine urmatoarele:
– extract de ceai verde
– acacia, o substanta care faciliteaza eliminarea caloriilor ingerate
– ciocolata degresata, cu un continut bogat in in cafeina si cacao, ceea ce ii reda organismului puterea devoratoare de grasimi, din adolescenta.

Pe langa alimentatia dvs. obisnuita, se consuma 6 bomboane de ciocolata de slabit pe zi, cate 2 intre mesele principale ale zilei.

Lasati comentarii cei care ati incercat aceast produs pentru a ne face o parere concreta impreuna.

2 Pareri importante
  1. Stefania Adbot says:

    Sunt bucuroasa ca dupa sarcina am putut sa slabesc 4 kilograme si in continuare imi urmez regimul Rina dar personalizat de aici. Multumesc

  1. Miru Oana says:

    Eu una nu cred in ciocolata de slabit, ori e ciocolata ori e un produs de slabit.

  2. daniela says:

    as vre sa comand si io io dar am o intrebare daca nu le iau de 3 ori pe zi ce se poate intampla obligatoriu trebe la 3 mese?

Spune-ti parerea