Cafea

Ciocolata de slabit disponibila acum si in Romania!

O mama a doi copii a slabit 13 kg in 30 zile urmand o dieta generata de o aplicatie online de ultima generatie! Citeste aici intreaga poveste ce a uimit lumea. (P)

Si pentru ca astazi, 11 iulie este ziua ciocolatei va dau o veste buna: mult apreciata ciocolata de slabit ChocoSVELT este comercializata acum si in Romania. O cutie de bomboane de ciocolata costa numai 70 RON plus taxele de curierat de inca 20 de lei.

Producatorul sustine ca o bucata din aceasta ciocolata de slabit este mai eficienta decat o ceasca de cafea deoarece o ceasca normala de cafea contine 130-150 miligrame de cafeina, pe cand o bucatica de ciocolata contine numai 6 miligrame. Fiind cercetata s-a ajuns la concluzia ca aceasta are o cantitate de patru ori mai mare de antioxidanti decat ceaiul verde, se stie ce putere de ardere a grasimilor are ceaiul verde. Se mai afirma ca se poate slabi pana al 5 kilograme cu o cura de o saptamana.

Click pe bannerul urmator pentru a comanda ciocolata de slabit ChocoSVELT!

ChocoSVELT contine urmatoarele:
– extract de ceai verde
– acacia, o substanta care faciliteaza eliminarea caloriilor ingerate
– ciocolata degresata, cu un continut bogat in in cafeina si cacao, ceea ce ii reda organismului puterea devoratoare de grasimi, din adolescenta.

Pe langa alimentatia dvs. obisnuita, se consuma 6 bomboane de ciocolata de slabit pe zi, cate 2 intre mesele principale ale zilei.

Lasati comentarii cei care ati incercat aceast produs pentru a ne face o parere concreta impreuna.

2 Pareri importante
  1. Rodica Adbot says:

    Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

  1. Miru Oana says:

    Eu una nu cred in ciocolata de slabit, ori e ciocolata ori e un produs de slabit.

  2. daniela says:

    as vre sa comand si io io dar am o intrebare daca nu le iau de 3 ori pe zi ce se poate intampla obligatoriu trebe la 3 mese?

Spune-ti parereaDieta Personalizata

Propria ta dieta in doar cateva minute!