Intrebari

Cum sa slabesc daca sufar de gusa polinodulara?

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Sunt operata de gusa polinodulara in 1992. In 2004, mi-a murit un fiu si in 3luni am luat in greutate 10kg.Aveam 1,50 si 47 de kg.Acum am 60 de kg.Am mers atinci la endocrinolog si mi-a spus dupa ecograf si control ,ca gusa a recidivat, ca nu ma mai pot opera, caci risc sa raman fara voce.Mi-a recomandat reductil, calciu si magneziu.In timpul si dupa trat. daca am vazut ca stagnez la aceeasi greutate, adica cam trei luni, am renuntat sa mai iau si culmea , am pus pe mine diferenta aceea de trei kg.Am un serv care i-mi solicita tot timpul picioarele, deci merg opt ,ore ,insa mananc o singura masa pe zi.Nu abuzez de mancare, doar o portie cat palma, beai ceai la serv neindulcit.Ce am de facut?Recunosc ca am 48 de ani dar sunt miniona si nu doresc sa fiu cat un butoi.

Raspuns: In primul rand nu este bine sa aveti doar o singura masa pe zi, iar in al doilea rand daca doriti sa slabiti la varsta aceasta si la aceasta afectiune trebuie sa apelati la un specialist in domeniu.

2 Pareri importante
  1. Doina says:

    Specialistul in domeniu mi-a recomandat si am luat sase luni, Reductil ,calciu si magneziu, dar greutatea a stagnat, nicidecum nu am dat jos vre-un kg.

  1. Ioana Adbot says:

    Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

Spune-ti parerea