Intrebari

Cum sa slabesc daca sufar de gusa polinodulara?

Secretul slabirii, in sfarsit dezvaluit: Motivul pentru care va ingrasati este pentru ca pur si simplu sunteti alergici la anumite alimente fara sa va dati seama. Click aici pentru a face chestionarul! (P)

Sunt operata de gusa polinodulara in 1992. In 2004, mi-a murit un fiu si in 3luni am luat in greutate 10kg.Aveam 1,50 si 47 de kg.Acum am 60 de kg.Am mers atinci la endocrinolog si mi-a spus dupa ecograf si control ,ca gusa a recidivat, ca nu ma mai pot opera, caci risc sa raman fara voce.Mi-a recomandat reductil, calciu si magneziu.In timpul si dupa trat. daca am vazut ca stagnez la aceeasi greutate, adica cam trei luni, am renuntat sa mai iau si culmea , am pus pe mine diferenta aceea de trei kg.Am un serv care i-mi solicita tot timpul picioarele, deci merg opt ,ore ,insa mananc o singura masa pe zi.Nu abuzez de mancare, doar o portie cat palma, beai ceai la serv neindulcit.Ce am de facut?Recunosc ca am 48 de ani dar sunt miniona si nu doresc sa fiu cat un butoi.

Raspuns: In primul rand nu este bine sa aveti doar o singura masa pe zi, iar in al doilea rand daca doriti sa slabiti la varsta aceasta si la aceasta afectiune trebuie sa apelati la un specialist in domeniu.

2 Pareri importante
  1. Alina Adbot says:

    Timp de 4 ani am tot incercat diferite diete clasice si produse de slabit dar degeaba! Intr-un final am descoperit dieta Rina de aici ce m-a ajutat sa dau jos 6kg in numai 2 luni! Este solutia perfecta!

  1. Doina says:

    Specialistul in domeniu mi-a recomandat si am luat sase luni, Reductil ,calciu si magneziu, dar greutatea a stagnat, nicidecum nu am dat jos vre-un kg.

Spune-ti parereaDieta Personalizata

Propria ta dieta in doar cateva minute!