Diete

Cura de slabire disociata de 7 zile

Conform unui studiu realizat de nutritionisti in anul 2014, in Romania 7 din 10 femei nu stiu cum sa slabeasca. Tu ti-ai facut testul de slabit? Click aici pentru detalii. (P)

Aceasta cura de slabire disociata se bazeaza pe principiul ca daca ve-ti consuma un singur aliment pe toata durata unei zile, acesta o sa fie absorbit de organism indiferent in ce cantitate il consumati. Parerile despre cura de slabire disociata sunt impartite, in timp ce unii nutritionisti sustine ca aceasta cura este benefica pentru a da din kilogramele in surplus jos, altii sustin ca aceasta cura creeaza un dezechilibru metabolic, iar efectul yo-yo este inevitabil dupa terminarea acesteia. Un lucru este sigur, aceasta cura de slabire disociata slabeste aproximativ 3 kilograme pe saptamana deoarece mancand un singur aliment o zi intreaga, va va scadea apetitul pentru acesta.

Exemplu de meniu

Luni: carne slaba
Marti: legume
Miercuri: lactate
Joi: fructe
Vineri: peste
Sambata: branza
Duminica: oua fierte

Dupa cum se si vede meniul este foarte lejer fata de alte diete disociate deoarece nu exista mancaruri speciale ce necesita o preparare complicata, meniul este foarte lejer si simplu.

Este bine de retinut faptul ca urmand o astfel de dieta disociata puteti sa apara ameteli, oboseala, anemie si multe altele deoarece cura se afla in concordanta cu principiul unei alimentatii echilibrate.

O singura parere
  1. Adelina says:

    dintre toate dietele care le-am tinut pana acum, cele discociate le consider usor de tinut si cu rezultate sigure. Eu tin momentan disociata 3+3 si chiar da rezultate 🙂 mai ales daca nu esti pretentios la mancare, nu vei avea probleme cu un singur fel intr-o zi. Spor!

  1. Florina Adbot says:

    Timp de 4 ani am tot incercat diferite diete clasice si produse de slabit dar degeaba! Intr-un final am descoperit dieta Rina de aici ce m-a ajutat sa dau jos 6kg in numai 2 luni! Este solutia perfecta!

Spune-ti parerea