Diete

Cura de slabire disociata de 7 zile

Secretul slabirii, in sfarsit dezvaluit: Motivul pentru care va ingrasati este pentru ca pur si simplu sunteti alergici la anumite alimente fara sa va dati seama. Click aici pentru a face chestionarul! (P)

Aceasta cura de slabire disociata se bazeaza pe principiul ca daca ve-ti consuma un singur aliment pe toata durata unei zile, acesta o sa fie absorbit de organism indiferent in ce cantitate il consumati. Parerile despre cura de slabire disociata sunt impartite, in timp ce unii nutritionisti sustine ca aceasta cura este benefica pentru a da din kilogramele in surplus jos, altii sustin ca aceasta cura creeaza un dezechilibru metabolic, iar efectul yo-yo este inevitabil dupa terminarea acesteia. Un lucru este sigur, aceasta cura de slabire disociata slabeste aproximativ 3 kilograme pe saptamana deoarece mancand un singur aliment o zi intreaga, va va scadea apetitul pentru acesta.

Exemplu de meniu

Luni: carne slaba
Marti: legume
Miercuri: lactate
Joi: fructe
Vineri: peste
Sambata: branza
Duminica: oua fierte

Dupa cum se si vede meniul este foarte lejer fata de alte diete disociate deoarece nu exista mancaruri speciale ce necesita o preparare complicata, meniul este foarte lejer si simplu.

Este bine de retinut faptul ca urmand o astfel de dieta disociata puteti sa apara ameteli, oboseala, anemie si multe altele deoarece cura se afla in concordanta cu principiul unei alimentatii echilibrate.

O singura parere
  1. Adelina says:

    dintre toate dietele care le-am tinut pana acum, cele discociate le consider usor de tinut si cu rezultate sigure. Eu tin momentan disociata 3+3 si chiar da rezultate 🙂 mai ales daca nu esti pretentios la mancare, nu vei avea probleme cu un singur fel intr-o zi. Spor!

  1. Monica Adbot says:

    Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

Spune-ti parerea