Dieta Army, drastica dieta a armatei israeliene

Un corp slab este de cele mai multe ori un corp apreciat in majoritatea societatilor moderne. Din acest motiv, dietele de slabire au patruns puternic in vietile noastre si ne prezinta solutii care de care mai drastice, permisive sau ciudata, care pot fi atat eficiente cat si daunatoare pentru corpul celui care tine dieta. Daca iti doresti sa slabesti rapid destul de mult, una din solutiile cele mai eficiente este dieta Army.

Conceputa in anul 1970 pentru cei din armata israeliana, dieta Army este renumita pentru rezultatele impresionante pe care le prezinta adeptii acestei metode de slabire, datorita pierderii masive in greutate, intr-un timp foarte scurt.

In ce consta dieta Army?

Acest regim de slabire dureaza 8 zile si este impartit in 4 etape de cate doua zile, in care se consuma doar anumite tipuri de alimente. Pentru a ajunge la rezultate foarte bune si pentru a mentine un tonus muscular ideal, se recomanda ca in timpul dietei Army sa se faca sport cel putin 2 ore pe zi.

Meniul de baza este unul hipocaloric si poate aduce pierderi in greutate de pana la 10 kilograme. Acesta este impartit in:

Dieta Army, drastica dieta a armatei israeliene

Zilele 1 si 2

Trebuie consumate doar mere in stare proaspata iar ca lichide se accepta doar apa plata si cafeaua neagra.

Zilele 3 si 4

In aceste zile se pot consuma doar branzeturi, in special cele de capra. A se evita cascavalul. De baut sunt permise apa si o ceasca de cafea neagra.

Zilele 5 si 6

Se recomanda un meniu proteic, pe baza de carne de pui. Carnea, insa, trebuie preparata doar prin fierbere, pe gratar sau la cuptor, fara ulei. Ea poate fi condimentata cu sare si piper. Lichidele permise sunt apa plata si cafeaua neindulcita.

Zilele 7 si 8

In aceste zile trebuie consumata doar salata verde, care poate fi condimentata cu sare si piper. Acest meniu aduce un plus mare de vitamine si fier iar lichidele recomandate trebuie sa fie aceleasi ca in celelalte zile.

Dieta Army poate fi riscanta pentru anumite persoane, asadar, este bine sa fie luat in calcul si un sfat al medicului in aceasta privinta. Persoanele supuse riscurilor sunt cele cu avitaminoze si cele care sufera de anumite boli de inima.