Diete

Dieta cu care slabesti in timp ce dormi

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Sa dormi si sa slabesti! Ce poate fi mai frumos si mai usor decat somnul odihnitor presarat cu vise frumoase? Si, daca mai si slabesti cu ajutorul acestuia poti sa te declari multumita si gata sa incepi aceasta dieta atat de avantajoasa. Numai ca zilele ne sunt atat de agitate, stresante si ocupate incat nici somnul nu ne mai poate scapa de oboseala acumulata.

Studiile arata ca lipsa somnului duce la incetinirea metabolismului iar implicarea lui in arderea grasimilor se reduce dramatic, crescand nivelul de cortizol, hormonul stresului. Organismul fiind privat de somn produce aminoacizi care dau senzatia de foame. Se zice ca o persoana care nu doarme cel putin 7 ore pe noapte va pierde in fata kilogramelor indiferent cat de stricta este dieta urmata.

Un spital renumit din Statele Unite scoate pe piata o noua metoda de slabit care nu presupune eliminarea anumitor alimente din hrana ci impune consumul unor shake-uri bogate in substante hranitoare intr-o singura zi a saptamanii,iar in celelalte 6 zile poti consuma orice dar in cantitati moderate. Trei astfel de shake-uri preparate cu iaurt si diferite legume si fructe consumate fara nici un alt aliment promit slabirea pana la 4 kilograme intr-o saptamana, un kilogram fiind pierdut in timpul noptii. Numita si “Overnight Diet” acest regim alimentar iti da voie sa te bucuri de o alimentatie variata in cele sase zile si sa iti sacrifici o singura zi pe saptamana, stimuland organismul in timpul noptii in scaderea nivelului de insulina care contribuie la arderea grasimilor. Temelia dietei consta in consumul celor doi litri de apa pe zi si efectuarea exercitiilor fizice pentru obtinerea unor rezultate placute.

Nutritionistii din Marea Britanie insa au ajuns la concluzia ca “Overnight Diet” ramane doar un mit fondat pe informatii confuze deorece ei sustin ca pierderea unui singur kilogram inseamna arderea a 6000 de calorii, lucru care este imposibil de realizat in timpul noptii.
Dieta cu care slabesti in timp ce dormi

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea