Diete

Dieta cu popcorn intre mit si realitate

O mama a doi copii a slabit 13 kg in 30 zile urmand o dieta generata de o aplicatie online de ultima generatie! Citeste aici intreaga poveste ce a uimit lumea. (P)

Popcornul isi are originea in “Lumea Noua”. In 1492, cand Christofor Columb a ajuns in America, porumbul de floricele era o sursa importanta de hrana pentru populatia amerindiana. Porumbul de floricele este un sortiment aparte si poate avea doua culori, alb sau galben.

S-a demonstrat ca popcornul nu este asa o bomba calorica, ba chiar mai mult ajuta intr-o dieta cand ai pofta sa rontai ceva. E adevarat ca trebuie preparate fara grasime si fara zahar. Consumate doar ca o gustare ele chiar potolesc foamea prin continutul de fibre pe care il au. Sunt recomandate in diete de slabit pentru ca pacalesc apetitul, potolesc foame si “umfla” stomacul cu cantitati de aer.

Popcornul este bogat in fibre, in vitaminele: B1, B2 si potasiu. Un studiu arata ca un castron de popcorn are mai multi fosfati decat unul cu lapte si un continut caloric mai scazut decat un grapefruit. Cateva floricele consumate inainte de masa reduce pofta de mancare si ajuta la digestie. Pe langa continutul de vitamine, popcornul aduce un aport energetic mare organismului. Carbohidratii continuti de popcorn ajuta la arderile grasimilor din corp.

Prepara floricele la tine acasa, intr-o lingura de ulei si fara prea multa sare. Astfel de gustari te vor opri de la mese bogate, poate chiar nesanatoase si te vor ajuta sa pierzi si din kilogramele in plus. Nu este nevoie sa urmezi o dieta cu popcorn stricta ci doar sa il incluzi in alimentatia ta, in general inainte de fiecare masa.

O singura parere
  1. Elena Adbot says:

    Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

  1. Denisa says:

    Eu cred ca este eficienta dieta cu popcorn deoarece unfla stomacul aproape cu nimic, automat trebuie sa slabesti. Problema este daca merge popcronul acela de la chio, de se prepara la cuptorul cu microunde sau trebuie neaparat facut din boabe de porumb prin metoda veche…

Spune-ti parerea