Diete

Dieta cu supa de linte, o dieta ieftina si simpla

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Lintea este un aliment extrem de util corpului uman. Cu un continut bogat de antioxidanti, fibre, minerale si vitamine, lintea este un aliat ideal in lupta cu kilogramele si poate fi folosita cu usurinta in aproape orice cura de slabire. Din acest motiv, dieta cu supa de linte a prins radacini si a ajuns sa aiba un succes foarte mare printre pasionatele de diete.

Aceasta dieta este foarte gustoasa si foarte ieftina, asadar, va fi o adevarata placere sa o urmezi.

Meniu dieta cu supa de linte

Dieta cu supa de linte tine 5 zile si promite o slabire de pana la 5 kg, daca se respecta cu precizie alimentele si orele meselor.

Luni:La ora 8:00 se mananca o salata de rosii cu ceapa si castraveti si o cafea fara zahar. La 12:00 se mananca o farfurie de supa de linte calda. La 15:00 se poate manca o portocala si un mar iar seara, la 18:00 se consuma o alta farfurie de supa de linte.

Dieta cu supa de linte, o dieta ieftina si simpla

Marti: La 8 se consuma un pahar de lapte acru cu 2 biscuiti. La 12:00 poti manca o farfurie de supa de linte. La 15:00 poti manca un ou fiert iar la 18:00 100 de grame de peste fiert.

Miercuri: La 8:00 vei servi 100 de grame de fructe uscate si un ceai neindulcit. La 12:00 e recomandat sa mananci vinete la cuptor cu sos de rosii, la 15:00 un mar iar la 18:00 o farfurie cu supa de linte.

Joi: Dimineata vei manca fulgi de porumb si un iaurt mic, la 12:00 supa de linte, la 15:00 un grapefruit iar la 18:00, 100 de grame de carne de pui fiarta.

Vineri: In ultima zi de dieta cu supa de linte vei manca o salata de fructe si vei bea un ceai la 8:00, la 12:00 vei manca o farfurie de supa de linte, la 15:00 un pahar de suc de rosii iar la 18:00 vei reveni la supa de linte.

Cum se prepara supa de linte?

Modul de preparare este foarte simplu. Trebuie sa fierbi 200 de grame de linte uscata imbreuna cu 2 cepe si 2 catei de usturoi. Dupa ce se fierb. transformati totul in supa crema si o consumati zilnic.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea