Diete

Dieta definitiva urmand un stil de viata sanatos

Secretul slabirii, in sfarsit dezvaluit: Motivul pentru care va ingrasati este pentru ca pur si simplu sunteti alergici la anumite alimente fara sa va dati seama. Click aici pentru a face chestionarul! (P)

Termenul “definitiv” este interpretabil cand vine vorba de slabire din mai multe puncte de vedere (citeste aici mai multe legate de interpretarea analizelor). Indiferent, o dieta definitiva reprezinta de fapt mai mult o alimentatie echilibrata de la care se fac abateri foarte rar doar in cazuri extreme. Asadar daca ati reusit sa ajungeti si sa va mentineti ceva timp greutatea ideala atunci trebuie sa urmati aceste sfaturi pentru a nu avea probleme de greutate de acum in colo.

In primul rand secretul oamenilor slabi consta in sanatatea pancreasului, trebuie sa va mentineti sanatatea in general dar incercati sa aveti o mai mare grija de cea a pancreasului. O data ce acesta incepe sa nu mai functioneze corect apar si majoritatea problemelor de greutate in surplus. Incercati sa nu aveti o alimentatie sau sa va administrati diferite pastile pentru diferite alte afectiuni ce va pot suprasolicita pancreasul. Cheia unei diete definitive este mentinerea in echilibru a pancreasului, pun mare accent pe aceast lucru deoarece este extrem de important.

Dieta definitiva permite consumul doar de alimente ce nu va pun silueta in pericol, o lista cu acestea puteti sa gasiti aici. Evitati pe tot posibilul alimentele ce ingrasa si in cazul in care sunteti nevoiti sa consumati un aliment din acea lista nu abuzati. De asemenea puteti consuma orice proteine si grasimi alaturi de carbohidrati ce au un indice glicemic mai mic de 50. Ideal este sa variati alimentele pe care le consumati si sa nu va axati pe un meniu asemanator zilnic, incercati sa va administrati bine meniul cat sa fie foarte flexibil.

In ciuda multor sfaturi cu privire la consumul de paine, pentru o silueta perfecta nu se recomanda eliminarea painii din dieta definitiva. Puteti consuma paine din greu integral dar numai la micul dejun, in celelalte mese painea (in special cea alba) este un aliment strict interzis.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea