Diete

Dieta in functie de grupa sanguina

O mama a doi copii a slabit 13 kg in 30 zile urmand o dieta generata de o aplicatie online de ultima generatie! Citeste aici intreaga poveste ce a uimit lumea. (P)

Nu stiu cati dintre voi stiau ca exista o legatura intre grupa sangelui, metabolism si alimentele permise. Medicii nutritionisti afirma ca daca iti adaptezi dieta de slabire la grupa sanguina, nu numai ca slabesti eficient, dar vei avea un organism mai rezistent si vei imbatrani mai greu.

Dieta in functie de grupa sanguina 0

A fost prima grupa sanguina care a aparut, cand oamenii se hraneau numai cu vanat. Daca ai aceasta grupa, carnea nu trebuie sa lipseasca din alimentatie. Dar pentru ca mananci multe proteine animale, trebuie sa faci exercitii fizice. Esti predispus(a) la dereglari ale glandei tiroide, boli digestive, dar nici artrita nu te va ocoli. Nu urma o dieta pe baza de carbohidrati, risti sa te ingrasi!

Dieta in functie de grupa sanguina A

S-a format atunci cand oamenii au inceput sa practice agricultura. Acestei grupe ii este recomandata o dieta vegetariana. Dietele pe baza de lactate si carne, cum este de exemplu dieta Atkins, nu dau rezultate prea multumitoare in acest caz. Trebuie sa ai grija de sanatate, caci esti predispus(a) la afectiuni diverse, cum ar fi cancerul, diabetul, alcoolismul sau bolile de inima.

Dieta in functie de grupa sanguina B

Dieta potrivita acestui tip de sange trebuie sa contina lactate, cereale si putina carne, dar nu de pui. Esti predispus(a) la viroza, afectiuni ale vezicii si tractului urinar. Daca vrei sa slabesti trebuie sa elimini din meniu alunele, faina, porumbul, cartofii si cerealele.

Dieta in functie de grupa sanguina AB

Este cea mai rara. Acestui tip de sange i se potriveste o dieta moderata. Poti combina alimentele permise grupelor A si B. Nu prea te impaci cu carnea, dar lactatele, soia, fructele de mare si cerealele nu iti vir face probleme. Esti predispus la bolile care apar atat la cei cu grupa sanguina A cat si B.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea