Diete

Dieta Mike Moreno sau dieta de 17 zile (prezentata pe scurt)

Afla cum poti sa slabesti 13 kg in doar 4 saptamani cu propria ta dieta generata cu o aplicatie dezvoltata de catre nutritionistii francezi. Click aici pentru a afla mai multe despre aceasta aplicatie ce a uimit medicii (P)

Dieta Mike Moreno mai este cunoscuts si ca dieta de 17 zile. Este simplu de intuit de ce. Aceasta dieta este una dintre cele mai utilizate diete nu doar de catre persoanele tinere, ci si de catre cei care trec de o anumita varsta dar doresc sa se mentina la o anumita greutate. Fiind o dieta prelungita, nu este extrem de greu de tinut nici de catre acele piersoane active.

In fapt, dieta Mike Moreno tine pe o perioada mai indelungata si numai prima etapa, si cea mai stricta, tine 17 zile. In aceasta prima faza a dietei este recomandat sa se consume preparate care insumeaza 1 200 de calorii. Se poate consuma carne alba sau slaba in grasimi, precum carnea de pui, fructe, dar si legume care nu contin amidon. A nu se uita de consumul zilnic de apa si ceai verde. Aceasta etapa este denumita accelerarea.

Faza a doua tine din ziua 18 pana in ziua 34 si este cunoscuta ca etapa de activare pentru ca este momentul in care corpul este pus intr-o continua miscare datorita faptului ca numarul de calorii difera de la o zi la alta, pentru a preveni scaderea vitezei metabolismului, cat si oprirea procesului de oprire. Practic, este etapa in care se scapa cel mai mult de grasimi.

Faza a treia este etapa de stabilizare si cea in care se pune accentul pe stabilirea unui stil alimentar sanatos. In aceasta faza nu se vor pierde multe kilograme, ci iti vei invata organismul cu preparate doar din legume, fructe, seminte integrale si, rare ori, carne slaba in grasimi. Etapa tine intre zilele 35-51.

Ultima faza si cea de finalizare consta in consolidarea alimentatiei sanatoase. Numai ca in aceasta etapa se mai permit si cateva scapari controlate, pentru ca organismul cere si carne putin mai grasa. Etapa se incheie in ziua 68, atunci cand deja ar trebui sa ajungi la kilogramele dorite.

O singura parere
  1. Amalia says:

    Parca este si o carte despre aceasta dieta, nu ?

  1. Sorina Adbot says:

    Sunt bucuroasa ca dupa sarcina am putut sa slabesc 4 kilograme si in continuare imi urmez regimul Rina dar personalizat de aici. Multumesc

Spune-ti parerea