Diete

Dieta Mike Moreno sau dieta de 17 zile (prezentata pe scurt)

Secretul slabirii, in sfarsit dezvaluit: Motivul pentru care va ingrasati este pentru ca pur si simplu sunteti alergici la anumite alimente fara sa va dati seama. Click aici pentru a face chestionarul! (P)

Dieta Mike Moreno mai este cunoscuts si ca dieta de 17 zile. Este simplu de intuit de ce. Aceasta dieta este una dintre cele mai utilizate diete nu doar de catre persoanele tinere, ci si de catre cei care trec de o anumita varsta dar doresc sa se mentina la o anumita greutate. Fiind o dieta prelungita, nu este extrem de greu de tinut nici de catre acele piersoane active.

In fapt, dieta Mike Moreno tine pe o perioada mai indelungata si numai prima etapa, si cea mai stricta, tine 17 zile. In aceasta prima faza a dietei este recomandat sa se consume preparate care insumeaza 1 200 de calorii. Se poate consuma carne alba sau slaba in grasimi, precum carnea de pui, fructe, dar si legume care nu contin amidon. A nu se uita de consumul zilnic de apa si ceai verde. Aceasta etapa este denumita accelerarea.

Faza a doua tine din ziua 18 pana in ziua 34 si este cunoscuta ca etapa de activare pentru ca este momentul in care corpul este pus intr-o continua miscare datorita faptului ca numarul de calorii difera de la o zi la alta, pentru a preveni scaderea vitezei metabolismului, cat si oprirea procesului de oprire. Practic, este etapa in care se scapa cel mai mult de grasimi.

Faza a treia este etapa de stabilizare si cea in care se pune accentul pe stabilirea unui stil alimentar sanatos. In aceasta faza nu se vor pierde multe kilograme, ci iti vei invata organismul cu preparate doar din legume, fructe, seminte integrale si, rare ori, carne slaba in grasimi. Etapa tine intre zilele 35-51.

Ultima faza si cea de finalizare consta in consolidarea alimentatiei sanatoase. Numai ca in aceasta etapa se mai permit si cateva scapari controlate, pentru ca organismul cere si carne putin mai grasa. Etapa se incheie in ziua 68, atunci cand deja ar trebui sa ajungi la kilogramele dorite.

O singura parere
  1. Sorina Adbot says:

    Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

  1. Amalia says:

    Parca este si o carte despre aceasta dieta, nu ?

Spune-ti parerea