Diete

Dieta Sacred Heart, dieta cu care slabesti manancand pe saturate

Dieta sacred heart este o dieta conceputa de medicii de la un spital de cardiologie. Aceasta era menita pacientilor cu probleme cardiace care erau supraponderali, insa eficienta ei a facut-o foarte populara si in randul oamenilor de rand.

Regula principala a dietei este reprezentata de consumul mare de supa, in urma caruia beneficiarul dietei poate slabi pana la 10 kg in prima saptamana. Desi efectele dietei sunt pe termen scurt, slabirea facandu-se pe baza de pierdere de apa, continutul nutritiv al dietei face din aceasta una extrem de sanatoasa.

In ce consta dieta Sacred Heart?

Dieta Sacred Heart consta intr-un plan de 7 zile care poate fi repetat pana in momentul in care slabesti atat cat ti-ai propus.

Luni: Ai voie sa mananci orice fruct, indeosebi pepene galben sau rosu insa mai putin banane. Pe langa fructe, poti manca supa, cata doresti.

Dieta Sacred Heart, dieta cu care slabesti manancand pe saturate

Marti: Ai voie sa mananci orice fel de legume, fara fasole, mazare sau porumb. De asemenea mai ai voie sa mananci un cartof fiert. Si in aceasta zi poti manca supa cata doresti.

Miercuri: Alaturi de supa, poti consuma atat fructe cat si legume.

Joi: Meniul de joi va consta in banane si lapte degresat. Pe langa acestea, se va consuma si nelipsita supa.

Vineri: Vineri ai voie sa mananci carne de vita si rosii . Carne de vita poti manca pana la 600 g in timp ce rosii ai voie sa mananci la discretie. Si astazi poti manca supa de cat mai multe ori.

Sambata: Si astazi poti manca vita si legume, pe langa supa zilnica.Poti manca chiar si fripturi .

Duminica: In ultima zi de regim vei consuma orez brun cu legume si suc de fructe fara zahar. Pe langa acestea, supa la discretie.

In toate zilele ai voie sa bei ceaiuri, sucuri fara zahar, cafea, lapte fara grasimi si evident, multa apa.

Reteta supa:

Pentru a prepara supa ai nevoie de 2 cutii de rosii conservate, 3 cepe verzi mari, 2 cani de supa de vita, 1 telina, 350 g fasole verde, 1 kg morcovi si 2 ardei grasi. Dupa ce se taie legumele, se pun intr-un vas cu apa si se lasa la fiert. Dupa ce clocoteste apa, se micsoreaza focul pana legumele sunt fierte. Poti condimenta supa cu sare, piper, patrunjel sau curry si sa o consumi de cate ori doresti.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea