Diete

Dieta ultra rapida de 2 saptamani

Afla cum poti sa slabesti 13 kg in doar 4 saptamani cu propria ta dieta generata cu o aplicatie dezvoltata de catre nutritionistii francezi. Click aici pentru a afla mai multe despre aceasta aplicatie ce a uimit medicii (P)

Dieta ultra rapida este o dieta relativ usor de tinut, care tine nu mai putin de 2 saptamani, dar care te poate ajuta sa slabesti pana la 9 kg si garanteaza o mentinere a greutatii cel putin 3 ani dupa terminarea ei. Usurinta dietei este data de faptul ca poti consuma in orice cantitate alimentele indicate.

Regulile dietei ultra rapide

  • Este strict interzis consumul de alcool, zahar sau bauturi acidulate. Sarea este acceptata, insa in cantitati foarte mici
  • Trebuie sa consumi cel putin 2 litri de lichide pe zi (apa sau ceai neindulcit)
  • Dieta se va tine 2 saptamani, cu 7 zile care se repeta de 2 ori.

Meniul recomandat pentru dieta ultra rapida

Luni: La micul dejun vei bea o cafea neindulcita. Pranzul va consta in doua oua fierte tari si spanac la discretie. Cina va contine 200 grame de carne de vita la gratar si salata vede la discretie;

Marti: Micul dejun va consta din nou intr-o cafea fara zahar sau orice alt indulcitor. La pranz vei manca 200 grame de gratar de vita si salata verde, iar drept desert poti manca fructe cate vrei, insa fara banane. Cina va fi formata din sunca de Praga la discretie.

Miercuri: Miercurea poti bea cafea la micul dejun sau poti alege un ceai. Pe langa asta, poti manca 50 grame de paine intermediara. La pranz vei manca 2 oua fierte combinate cu o salata de rosii si salata verde, la discretie. Seara vei manca sunca praga si salata verde.

Dieta ultra rapida de 2 saptamani

Joi. Micul dejun de joi va fi identic cu cel de miercuri. La pranz vei manca un ou fiert cu 2 morcovi si Sweitzer la discretie. La cina te poti relaxa cu fructe si iaurt degresat, in ce cantitati doresti.

Vineri: Micul dejun de vineri va fi ceva mai consistent, constand in 2 morcovi rasi cu lamaie si o cafea. La panz vei manca peste fiert cu rosii, la discretie iar la cina vei reveni la gratarul de vaca cu salata.

Sambata: Micul dejun de sambata va contine 50 de grame de paine intermediara si o cafea fara zahar. La pranz poti manca pui la gratar in cantitati nelimitate iar la cina doua oua fierte si o salata de morcovi rasi.

Duminica: Micul dejun va consta in ceai cu lamaie, pranzul va contine un gratar de vita cu foarte multe fructe ( fara banane si struguri) iar la cine poti manca orice si oricat.

Dieta ultra rapida se reia si a doua saptamana si promite o scadere in greutate de pana la 9kg n toate aceste 14 zile.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea