Intrebari

Eu am 31 de ani intotdeauna am fost slabuta pana in 55 kg, in urma cu 20 de luni am adus pe lume o fetita

Conform unui studiu realizat de nutritionisti in anul 2014, in Romania 7 din 10 femei nu stiu cum sa slabeasca. Tu ti-ai facut testul de slabit? Click aici pentru detalii. (P)

Eu am 31 de ani, intotdeauna am fost slabuta, pana in 55 kg, nu am depasit niciodata, in urma cu 20 de luni am adus pe lume o fetita superba prin operatie cezariana. Dupa operatie am ramas la 68-70 de kg si nu pot sa le pierd in nici un fel.. Am incercat pastile, aproape toate dietele de pe net, dieta cu lamaie, am slabit ceva la un moment dat, am ajuns la 63 de kg, dar m-am ingrasat in scurt timp la loc. Ce imi recomandati? Am uitat sa spun ca nu mananc gras, prajeli, sau dulciuri, si incerc sa fac miscare cate se poate.. de ex, in fiecare seara ies la plimbare cu fata cel putin 20 de min, plus ce alerg toata ziua cu ea..Deasemeni transpir foarte mult acum pe timpul verii.

2 Pareri importante
  1. Slabescu says:

    Ideal este pentru dvs. ca dupa ce ati ajuns la greutatea dorita sa urmati o dieta de stabilizare si mentinere a greutatii.

  2. IOANNA says:

    ce dieta imi recomandati pentru a slabii?

  1. Ioana Adbot says:

    Sunt bucuroasa ca dupa sarcina am putut sa slabesc 4 kilograme si in continuare imi urmez regimul Rina dar personalizat de aici. Multumesc

Spune-ti parerea