De cate tipuri sunt pantalonii de slabit

Home Forums Fitness De cate tipuri sunt pantalonii de slabit

This topic contains 3 replies, has 1 voice, and was last updated by  Feli 2 years, 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #7547 Reply

  Elena

  M-am tot interesat sa imi achizitionez o pereche de pantaloni de slabit si am observat ca sunt mai multe tipuri si toate sunt diferite.

  Ce sa aleg in functie de silueta mea sau de materialul pantalonilor, ce recomandari imi dati?

  #7549 Reply

  Feli

  Vei putea descoperi pe piata doua tipuri de pantaloni de slabit:

  1. Pantalonii termali. Mai sunt denumiti si pantaloni de tip sauna si cel mai des intalniti sunt cei de la Hot Shapers. Acestia sunt realizati din doua straturi de material, care au ca efect generarea de transpiratie. Sunt milioane de femei in lume care ii folosesc si care obtin rezultate in timpul exercitiilor fizice. Sunt pantalonii de slabit clasici si pot fi achizitionati la preturi decente.

  2. Pantalonii de slabiti electrici. Suna infricosator atunci cand vorbim despre niste pantaloni electrici. Din fericire, nu este asa. Sunt o varianta mai noua de pantaloni de slabit si sunt deosebit de eficienti. Acestia pot sa asigure o slabire mai rapida decat in cazul pantalonilor termali, in conditiile in care au incluse in material elemente precum cuprul si zincul. In timpul sportului se genereaza un curent slab care favorizeaza topirea grasimii si eliminarea celulitei. Rezultatul este, fara doar si poate unul impresionant. Avantajul major al pantalonilor electrici este faptul ca pun sangele in miscare generand un masaj placut asupra picioarelor.

  #7551 Reply

  Elena

  Si care sunt mai recomandati? Da-mi un link de unde sa cumpar pls

  #7552 Reply

  Feli

  Eu mi-am luat de aici – http://www.pantalonideslabit.ro si sunt foarte multumita de ei, calitatea este ireprosabila si pretul este decent pentru un produs original 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: De cate tipuri sunt pantalonii de slabit
Your information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">