Eco Slim picaturi cum se folosesc? Am comandat

Home Forums Suplimente de slabit Eco Slim picaturi cum se folosesc? Am comandat

This topic contains 4 replies, has 1 voice, and was last updated by  Flory 2 years, 9 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #7461 Reply

  Ioana

  Am comandat eco slim picaturi si nu stiu cum se utilizeaza,am 60 de ani inaltimea 1,68 m si greutate 95kg .Doresc sa slabesc cu aproximatie 25. 30 kg!!!!sunt pensionara sex feminin.

  #7462 Reply

  Ana

  Am achizitionat un flacon de Eco Slim si, desi nu am inceput inca sa iau, sunt dezamagita si am deja senzatia ca am fost tepuita.

  Pe ambalajul produsului se mentioneaza-dar nu si in limba ROMANA, ci in franceza si engleza- ca se administreaza cate 25 picaturide 2-3 ori pe zi, iar pe site-ul oficial, de pe care ne indeamna sa cumparam, nu se precizeaza clar cum se administreaza, ci doar vag, se vorbeste de _ picaturi intr-un pahar cu apa.. Nu e corect, voi sesiza Protectia Consumatorului.

  #7470 Reply

  Ramy

  Nu stiu exact cum se ia produsu…am 3 sticlute deja..dar nu stiu cum sa le iau mai exact…. inainte sau dupa masa??? Cate picaturi sa pun la 1 pahar de apa???

  #7687 Reply

  marcela

  am 56 ani ,164cm, si 110kg am comandat 1 sticluta ecoslim si nu stiu cum se administreaza pt ca nu scrie in romana, va rog mult

  #7691 Reply

  Flory

  Cite picaturii se ia odata si se poate lua cu alte medicamente ?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Reply To: Eco Slim picaturi cum se folosesc? Am comandat
Your information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">