Retete

Inima de anghinare cu branza de capra

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Puteti folosi inimi de anghinare deja preparate pentru acest fel de mancare, dar ar fi de preferat sa folositi anghinare proaspata. Nu va lasati intimidati de perspectiva de a prepara anghinarea – este un proces destul de simplu si de rapid si chiar merita efortul. Aceasta reteta de slabire cu anghinare este recomandata pentru a slabi rapid dar si pentru a va mentine greutatea constanta. Timpul de preparare pentru aceasta reteta este de 15 minute, iar cel de gatire este de 20 minute.

suc de la 1/2 lamaie
1 litru de apa
8 bucati anghinare, taiate in jumatati, cu frunzele tari si cozile indepartate
180 g branza de capra
ulei de masline de calitate
2 linguri de arpagic taiat proaspat
250 g salate cum ar fi rucola, andive, salata creata taiata in fasii

Puneti sucul de lamaie intr-o cratita cu fundul dublu. Adaugati apa, puneti totul la fiert si adaugati anghinarea. Fierbeti timp de 5 minute, dupa care scurgeti si lasati sa se raceasca, apoi scobiti partea tare din interior cu o lingura.

Incalziti gratarul cuptorului. Zdrobiti branza intr-un castron si amestecati-o cu arpagicul. Adaugati sare si piper negru proaspat macinat.

Presarati branza peste anghinare si asezati amestecul intr-un vas uns in prealabil cu ulei. Lasati in cuptor aproximativ 10 minute, asigurandu-va ca nu se ard.

Cand branza incepe sa prinda o crusta bruna, scoateti din cuptor si serviti pe un pat de frunze de salata.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea