Intrebari

Contraindicatii pentru Goji

Afla ce contraindicatii au fructele de Goji si daca si cum iti por influenta acestea sanatatea organismului.

Cura de slabire cu pomusoare

O intrebare legate de introducerea pomusoarelor goji in alimentatia de zi cu zi astfel incat aceste fructe sa contribuie la arderea grasimilor din corp si la detoxifierea organismului.

Fructele Goji, slabesc sau ingrasa?

Parerile sunt foarte impartite, se pare ca mult laudatele fructe de goji sunt eficiente atat pentru slabire dar si pentru ingrasare, vedeti cum trebuiesc consumate pentru a face diferenta intre aceste doua lucruri, in ce cantitate dar mai ales cum trebuiesc preparate astfel incat sa fie catmai eficiente pentru ceea ce va doriti dvs. – sa va ingrasati sau sa slabiti.

Cine a reusit sa slabeasca cu pomusoare GOJI?

O intrebare primita din partea domanei Iuliana Popa din Bucuresti. Aceasta doreste sa afle mai multe informatii si detalii despre slabitul cu ajutorul pomusoarelor goji din partea celor ce le-au incercat.

Picioare groase dar maini subtiri, ce ma fac?

Picioare groase si toata partea inferioara a cropului mare, dar maini subtiri la fel si toata partea superioara a corpului meu, ce ma fac pentru a echilibra aceasta problema?

Cum pot slabi la fund si la picioare?

Afla si tu cum poti sa slabesti numai in zona inferioara a corpului, astfel daca esti slaba de la solduri in sus, iar zona inferioara a soldurilor si picioarelor nu arata asa cum iti doresti, atunci cu siguranta o sa te intereseze si pe tine aceasta intrebare.

Ati incercat aplicatia Testul de Slabit de pe net?

Afla cine a mai incercat aplicatia online numita ‘Testul de slabit’ si vezi ce rezultate au avut si alte persoane ce au incercat cura recomandata de catre aplicatie.

Am tiroidita hashimoto si nu pot slabi cu absolut nimic

Persoanele ce sufera de tiroidita hashimoto slabesc foarte greu, acest lucru este bine stabilit. Totusi nu este nimic imposibil, daca si tu suferi de tiroidita hashimoto atunci vezi ce recomandari sunt pentru a avea o silueta de invidiat.

Ce dieta scurta sa urmez ca sa slabesc 4-5 kilograme?

Vezi care este cea mai recomandata dieta de slabit cu care poti sa jos intr-un timp rapid de numai cateva zile peste 4-5 kilograme din surplusul de greutate pe care il ai acum.

Slabesc daca transpir mult?

Vedeti daca prin aceasta metoda des utilizata de multe dintre femeile cu kilograme in surplus puteti sa slabiti. Astfel eliminand din surplusul de apa din corp se spune ca slabiti, oare cat este de adevarata aceasta afirmatie publicata peste tot pe internet?