Stiri

Ioana Maria Moldovan a slabit 6 kg cu o dieta echilibrata

O mama a doi copii a slabit 13 kg in 30 zile urmand o dieta generata de o aplicatie online de ultima generatie! Citeste aici intreaga poveste ce a uimit lumea. (P)

Chiar daca sa slabesti 6 kilograme nu este o greutate prea semnificativa pentru unele femei, pentru altele inseamna mai mult decat ne putem imagina, un mare pas mai aproape de silueta perfecta. Prezentatoarea de la postul Acasa TV Ioana Maria Moldovan sustine ca cea mai eficienta metoda de slabire este o dieta echilibrata bazata pe o alimentatie sanatoasa. Vedeta a slabit nu mai putin si nici mai mult de 6 kilograme in ciuda programului incarcat al acesteia care de multe ori a fost impotriva dietei, a declarat in cadrul emisiunii “Ce se intampla doctore”.

O dieta echilibrata se bazeaza pe cele 5 mese principale zilnice plus maxim 2 gustari optionale, intre mese. Deaorece Ioana Maria Moldovan are un program foarte incarcat aceasta isi pregateste toate mesele de dimineata, luand mancarea la pachet la serviciu pentru toata ziua. Pe langa dieta echilibrata Ioana Maria Moldovan a facut si mai multa miscare fizica decat deobicei, aceasta mergand la sala de fitness frecvent.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea