Stiri

Mihaela Radulescu sustine ca sportul este cheia slabitului

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Mihaela Radulescu a declarat in cadrul emisiunii Cancan ca silueta ei se bazeaza pe mult sport si pe un regim alimentar bine stabilit, vedeta sustine ca indiferent ce dieta ai urma, daca nu faci si putina miscare rezultatele vor intarzia sa apara.

“Nu poti sa faci operatii estetice si sa arati normal. Operatia te pune intr-o postura ca nu te mai poti incrunta si se vede operatia. Felul in care arat nu are legatura cu operatiile, ci cu felul in care mananc. Eu am o singura operatie estetica, pentru ca mi se pare foarte feminin decolteul. Eu sunt in continuare un om care nu a baut alcool. Nu pierd noptile. Dupa o anumita varsta este bine sa nu te repezi la alimente grase, la dulciuri. La mine, sportul e deja a doua natura. E un soi de inviorare. Fac 15-30 de minute de miscare in fiecare dimineata. M-am apucat de yoga si de gimnastica. Eu ma simt foarte bine. Am avut un instructor de yoga si mi-am dat seama ca yoga e fantastica. Nu merg la sala, nu-mi place sa exagerez.”, a marturisit vedeta, adaugand ca nu i-ar surade sa arate ca o culturista.”, asta a spus Mihaela Radulescu la emisiunea Cancan TV.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea