Pastile

Otetul din cidru de mere, eficient din cele mai vechi timpuri si pana astazi

Conform unui studiu realizat de nutritionisti in anul 2014, in Romania 7 din 10 femei nu stiu cum sa slabeasca. Tu ti-ai facut testul de slabit? Click aici pentru detalii. (P)

Nu stiu cate persoane au auzit de otetul din cidru de mere care este unul dintre cele mai vechi produse de slabit folosit inca din antichitate si pana astazi. Acesta, nu doar ca era des folosit pentru slabit de catre regi si persoanele importante din conducere indiferent de sexul acestora, ci chiar si pentru detoxifierea organismului si pregatirea acestuia pentru eventualele razboaie.

In zilele noastre datorita faptului ca medicina a evoluat au aparut diferite capsule pe baza de otet din cidru de mere, dar dintre care cele mai eficiente sunt Apple Cider Vinegar care sunt comercializate si in Romania prin intermediului acestui site. Fata de otetul de cidru de mere clasic, capsulele cu extract de otet sunt mult mai practice pentru omul modern si nu au un gust neplacut.

Cum functioneaza capsulele cu cidru de mere?

Capsulele cu extract din cidru de mere sunt preparate prin tehnici moderne utilizandu-se ingrediente naturale. Fata de celelalte capsule de slabit acestea va ajuta sa slabiti nu prin tehnologia chimica ci biologic, tocmai din acest motiv se situeaza pe primul loc pe acest segment de piata. Cu 3 capsule pe zi, una luata cu un pahar mare de apa inainte de fiecare masa puteti sa slabiti chiar daca aveti un aport de 4000 de calorii pe zi.

Acestea nu sunt medicamente ci doar niste suplimente alimentare ce accelereaza procesul de slabire datorita extractului de pudra de cidru de mere. Ca orice alt produs de slabit nu se recomanda femeilor gravide si copiilor.

Acest articol contine mai multe linkuri afiliate. De asemenea va recomand sa cititi si acest unde v-am prezentat dieta cu mere.

O singura parere
  1. Sorina Adbot says:

    Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

  1. Corina says:

    Am citit pe facebook cum ca otetul din cidru de mere este eficient pentru mai multe lucruri nu doar pt slabire 🙂

Spune-ti parerea