Intrebari

Picioare groase dar maini subtiri, ce ma fac?

Secretul slabirii, in sfarsit dezvaluit: Motivul pentru care va ingrasati este pentru ca pur si simplu sunteti alergici la anumite alimente fara sa va dati seama. Click aici pentru a face chestionarul! (P)

Buna ziua! Am 18 ani, 56 kg si 1,64m. De cand ma stiu am aceasta problema care ma copleseste cu picioarele. Coapsele sunt uriase si foarte inestetice, fundul la fel. Partea superioara a corpului este normala. Am mainile foarte subtiri, nu inteleg cum de picioarele sunt asa groase. In familia mea nu este nicio persoana caruia sa ii seman. Parintii mei sunt foarte bine proportionati, eu sunt o greseala a naturii! Credeti ca imi pot rezolva problema? Se pot subtia picioarele, iar coapsele mele pot arata normal?

Raspuns: In primul rand va recomand sa alegeti calea cea mai grea dar cu cele mai frumoase si sanatoase beneficii: joggingul. Acum ramane la alegerea dvs. Incercati sa nu va demoralizati, varsta dvs. de 18 ani este un mare atu deoarece va este usor sa va remodelati corpul dupa bunul plac.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea