Diverse

Iata cele mai bune pozitii sexuale pentru slabire

Conform unui studiu realizat de nutritionisti in anul 2014, in Romania 7 din 10 femei nu stiu cum sa slabeasca. Tu ti-ai facut testul de slabit? Click aici pentru detalii. (P)

In timp ce poate parea destul de dificil a se gasi timp pentru a frecventa sala de sport, foarte putini oameni stiu ca o partida de sex ar putea fi la fel de benefica din punct de vedere al arderilor de calorii, precum o sedinta de antrenament.

Sexul nu numai ca determina arderea caloriilor in plus, dar, de asemenea, permite cuplurilor sa efectueze exercitii fizice de rutina, in timp ce se bucura de placerea sexuala.

Specialistii in sex sustin faptul ca, in timpul unei partide de sex, se lucreaza aproape toti muschii corpului, inclusiv picioarele, coapsele, fesele, bratele, umerii si abdomenul inferior. Conteaza, insa, ca interactiunea sexuala sa dureze cel putin 15 minute si ca partenerii sa acorde o atentie suplimentara, pentru ca beneficiile sa fie cat mai mari atat pentru placerea lor, cat si pentru pierderea in greutate.

In afara de faptul ca sexul alunga durerile de cap, reduce depresiile si starile de neliniste, acesta ofera, de asemenea, stralucire parului si pielii. Cu toate acestea, unul dintre cele mai importante beneficii suplimentare ale sexului este faptul ca acesta poate mari, in mod semnificativ si placut, efectele antrenamentelor de sport.

Spre deosebire de miscarea fizica intensa practicata la sala, febra musculara aparuta este cu mult mai putin intensa atunci cand aceasta apare datorita sexului. Dar totusi daca apare, va recomand aceste remedii pentru febra musculara prezentate in trecut.

Pozitii sexuale pentru slabire

Iata cele mai bune pozitii sexuale pentru slabire

Pozitia misionarului (barbatul sta deasupra femeii)
In timp ce aceasta pozitie implica echilibru si balans al corpului masculin, pozitia misionarului presupune, totodata, intindere, arcuire si strangere a membrelor corpului feminin. Mai mult decat atat, cat timp partenerul de sex masculin sta deasupra femeii, el trebuie sa se sprijine de brate si umeri, determinand astfel o presiune fortata a muschilor acestor parti ale corpului. In plus, coatele si genunchii sunt folositi la maxim, accelerand in acest fel o ardere intensa de calorii.

Pozitia in care femeia sta deasupra partenerului sau
Se spune ca femeile pot avea orgasm rapid atunci cand stau in partea de sus. Totodata, acesta poate fi un exercitiu fizic foarte bun pentru reprezentantele sexului frumos. Aceasta pozitie sexuala permite ambilor parteneri sa se bucure de o participare egala, femeia utilizandu-si mainile si bratele pentru a se sprijini, in timp ce partenerul ei detine greutatea femeii peste el. Astfel, atat barbatul cat si femeia pot sa isi lucreze bicepsii, tricepsii, muschii pieptului, fesele si abdomenul.

Pozitia in care femeia este sprijinita de perete
A face sex in aceasta pozitie poate fi distractiv uneori. Nu numai ca aceasta postura poate aduce placere sporita, dar ea poate fi, de asemenea, o sesiune de antrenament eficient. In aceasta pozitie sexuala, ambii parteneri isi lucreaza muschii picioarelor, iar barbatul isi lucreaza in plus muschii bratelor si ai umerilor.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea