Retete

Renumita supa au vin blanc

Este important ca supa au vin blanc sa-si pastreze culoarea alba, de aceea trebuie sa preparati sau sa cumparati o supa de pui care nu contine morcov si nu are culoarea galbena.
Ingredientele sunt urmatoarele:

– 1 lingura de ulei de masline de preferabil sa fie cat mai calitativ
– 6 hasme tocate cat mai mic (este o ceapa originara din Franta)
– 400g ciuperci feliate
– 500ml de vin alb sec
– 3 linguri de otet de tarhon
– 1 litru de supa de pui
– 1/2kg migdale macinate
– 600 ml smantana dulce
– 3 linguri de tarhon proaspat si tocat

Prepararea dureaza cam 5 minute iar timpul de gatire nu depaseste 20 de minute.

Reteta supa au vin blanc

In primul rand intr-o oala mare cu fundul cat mai gros turnati uleiul de masline si puneti-o pe foc mare. Inabusiti timp de cateva minute hasmele in oala cu ulei de masline pana cand se inmoaie putin. Adaugati otetul de tarhon, vinul, ciupercile si otetul apoi amestecati in continuu pana cand vinul din oala scade, adaugati supa de pui si lasati-le sa fiarba. Adaugati migdalele macinate si lasati-le sa fiarba in continuare. Cand supa au vin blanc incepe sa se ingroase adaugati smantana dulce si lasati-o din nou timp de cateva minute pe foc indepartand spuma din cand in cand. Puneti sare si tarhon dupa gust si serviti-o cat mai fierbinte de preferabil in castroane preincalzite.

Pofta buna si spor la slabire!

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea