Stiri

Secrete socante din bucataria fast-food-urilor

Afla cum poti sa slabesti 13 kg in doar 4 saptamani cu propria ta dieta generata cu o aplicatie dezvoltata de catre nutritionistii francezi. Click aici pentru a afla mai multe despre aceasta aplicatie ce a uimit medicii (P)

De cand au aparut pe piata, fast-food-urile au dat nastere la diverse controverse. Metodele de preparare ale produselor, conditiile de depozitare si pastrare a alimentelor au creat scandaluri de-a lungul timpului.
Sub protectia anonimatului, un fost angajat al lantului de francize McDonald’s a divulgat cateva din aceste secrete. El a dorit sa deschida ochii consumatorilor si a dezvaluit cateva informatii tulburatoare. Conditiile insalubre in care sunt pastrate si gatite preparate, grasimea si carnea putrezit sunt cele mai groaznice lucruri care i-au creat fostului angajat cosmaruri pe toata perioada cat a lucrat.
Restaurantele McDonald’s trec printr-o inspectie din partea unui expert de la McOpCo o data la cateva luni. Inainte de aceasta revizie se face o curatenie generala, se revopsesc peretii mai ales din toalete si bucatarie. In timpul unei astfel de curatenii, angajatul a observat pachetele cu carnea putrezita, grasimea acumulata pe gratare formase stalagmite pe podea. Pe langa acestea insecte moarte in uleiul in care se prajea carnea.
Sanvisurile cu carne de porc sunt, dupa spusele angajatului, cele mai prost preparate deoarece contin carne de porc alterate de cateva luni. McRib este unul din aceste sandvisuri care trebuie evitate de toti consumatorii de produse fast-food.
Nici deserturile nu sunt mai bine pregatite. El afirma ca gogosile sunt facute din interiorul chiflelor, puse in cuva, iar cand sunt destul de crocante sunt scoase si date prin zahar. Un alt lucru exagerat este faptul ca uleiul in care sunt prajite si carnea si cartofii nu este vegetal. Toate alimentele care necesita prajire se gatesc in grasime animala.
In general, toate produsele de tip fast-food sunt foarte nocive si sunt nerecomandate in alimentatie, mai ales in cea a copiilor si cu toate acestea, statistica arata ca circa 68 de milioane de oameni din intreaga lume mananca zilnic la restaurantele fast-food ale McDonald’s-ului.

3 Pareri importante
 1. Linda says:

  Ce poti pune cand auzi asa ceva, ramai socat, ce este mai grav ca sunt milioane de copii care adora McDonald-ul. Ce le pasa lor, dcat sa iasa banul. 🙁

 2. Cristina says:

  NIMIC MAI FALS !!!
  PERSOANA CARE A INVENTAT ACESTE MIZERII ESTE UN FRUSTRAT, DAT AFARĂ DE LA LOCUL DE MUNCĂ PENTRU CĂ (SIGURRRR) A FOST PRINS FURÂND SAU MÂNCÂND FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ ȘI ACUM VREA SĂ SE RĂZBUNE.
  NU ȘTIU ÎN ALTE ȚĂRI CUM ESTE ȘI DESPRE CE MCD SE FACE VORBIRE ÎN ACEST ARTICOL, DAR, ÎN ROMÂNIA, CURĂȚENIA ESTE ZILNICĂ ÎN RESTAURANTELE MCD. SPUN ASTA ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ (AM FOST CREW-TRAINER LA EI VREME DE 3 ANI JUMĂTATE).
  LA MCD SE FACE CURĂȚENIE GENERALĂ ÎN FIECARE NOAPTE ! TOATE STAȚIILE SUNT PE ROȚI (PRĂJIRE CARTOFI, PRĂJIRE CARNE, CARAMELIZARE CHIFLE PÂINE) ȘI SE TRAG DIN LOCURILE LOR CA SĂ SE SPELE PEREȚII ÎN SPATE ȘI SĂ SE CUREȚE TOTUL JUR-ÎMPREJUR !!!
  ULEIUL SE FILTREAZĂ. TOASTER-ELE DE CHIFLE SE DESFAC ȘI SE CURĂȚĂ. GRILL-UL DE CARNE SE SPALĂ PE TOATE PĂRȚILE, SE TRAGE DIN LOCAȘUL SĂU ȘI SE SPALĂ DEDESUBT ȘI DE JUR ÎMPREJUR CU DETERGENȚI LICHIZI SPECIALI PENTRU GRĂSIMI. ÎN TUBULATURA HOTELOR ABSORBANTE ALE STAȚIILOR DE PRĂJIRE (ULEI ȘI CARNE) SE BAGĂ MOPUL PE DINĂUNTRU, CÂT DE MULT ÎȚI POATE URCA MÂNA SĂ ÎMPINGI BĂȚUL CU MOP UD DE DERO (SE FOLOSESC ATÂTEA MOPURI CÂT ESTE NEVOIE, PÂNĂ MOPUL IESE CURAT DIN TUBULATURĂ) ! ÎN FIECARE LUNĂ VINE O ECHIPĂ SPECIALĂ DE CURĂȚARE A ACESTOR INSTALAȚII NUMITE ”HOTE” ȘI TOARNĂ DE SUS ÎN JOS O SOLUȚIE DE CURĂȚARE A GRĂSIMII.
  BUCĂTĂRIA, TOALETELE, CULISELE RESTAURANTELOR SUNT PLACATE CU GRESIE ȘI FAIANȚĂ IAR PEREȚII SUNT VĂRUIȚI CU VOPSEA LAVABILĂ CARE SE CURĂȚĂ UȘOR.
  ”MCD IS THE BEST” ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CURĂȚENIA !

 3. Xzandra says:

  Este foarte posibil sa fie adevarat, mancarea este mai mult ‘marketing’

 1. Sorina Adbot says:

  Dupa ce mi-am facut testul de slabit AICI am aflat unde anume greseam de nu reuseam sa slabesc in nici un fel. Se pare ca de fapt nu este chiar atat de dificil cm credeam eu, deja am dat jos 6 kilograme in numai 2 saptamani, va urez bafta si voua va pwp:*

Spune-ti parerea