Diete

Slabeste garantat si USOR cu o dieta personalizata

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Daca te straduiesti sa slabesti de ceva timp si ai incercat cateva diete obisnuite recomandate de alte persoane cu siguranta ai observat ca o dieta generala nu are aceleasi rezultate si la tine ca la alta persoana. Acest lucru este normal, deoarece fiecare corp este unic si trebuie tratat ca atare, tocmai din acest motiv pentru a putea slabi, dieta trebuie sa fie cat mai personalizata si adaptata stilului tau de viata de zi cu zi.

Dieta personalizata nu se calculeaza prea usor, se folossesc mai multi parametrii de calcul ce variaza de la persoana la persoana:

 • sex, varsta, greutate, IMC, inaltime, greutate, constitutie fizica
 • stilul de viata de zi cu zi, obiceiurile alimentare, alimente preferate
 • alimentatia de pana in momentul de fata
 • starea actuala de sanatate, influente ale unor afectiuni

Site-ul dietapersonalizata.com ofera posibilitatea generarii a unei diete personalizata in doar 5-10 minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati chestionarul de pe site corect si site-ul va va genera propria dieta personalizata cu care dvs. puteti sa slabiti cel mai usor. In functie de raspunsurile oferite de dvs. dieta poate sa fie generala sau una destul de complexa.

3 Pareri importante
 1. Ioana Adbot says:

  Dupa sarcina am incercat peste 6 diete, toate fiind ineficiente. Intr-un final am descoperit dieta RINA OFICIALA de aici cu care am slabit 10 kg in 4 luni. Acum arat prfect!

 1. Adela says:

  Am urmat dieta personalizata descarcata de pe dietapersonalizata.com timp de 5 saptamani si rezultatele chiar merita, recomand acel serviciu!

 2. Flavia says:

  Chiar recomand dieta personalizata! mie mi-a schimbat viata in bine, am reusit sa slabesc datorita acesteia. Am urmat inainte dieta dukan si rina, intradevar am reusit sa slabesc cu acestea dar greutatea mea a revenit inapoi in sucrt timp. Ei bine acest lucru nu s-a mai intamplat si dupa dieta personalizata datorita planului de mentinere al greutatii care este eficient si foarte putin restrictiv!!! o recomand!!!!!

 3. Oana Preda says:

  Buna seara! Tocmai am descarcat dieta personalizata si la o prima vedere nu sunt convinsa sa o urmez. Un mare dubiu il am in ceea ce priveste dieta de slabire si dieta de stabilizare care sunt cam la fel cu mici adaugiri la pranz la cea de stabilizare. In rest…. identice. Poate pana la urma voi incerca doar am platit. Cum pot sa slabesc si sa ma mentin urmand aceeasi dieta? Spor la slabit!

Spune-ti parerea