Stiri

Poluarea, una dintre principalele cauze ale ingrasarii

Cum ne poate influenta poluarea mediului inconjurator silueta si care sunt dezavantajele poluarii asupra corpului nostru din punct de vedere al nutritiei.

Medicii trag alarma in ceea ce priveste Pomusoarele de Goji

Conform unui studiu realizat de catre Institutul de Nutritie s-a ajuns la concluzia ca pomusoare de goji renumite pentru proprietatile lor benefice impotriva kilogramelor in surplus, contin substante in cantitati foarte mari ce nu sunt chiar recomandate pentru orice organism.

Creatorul dietei Dukan a fost suspendat de Colegiul Medicilor

Cititi mai multe despre suspendarea din Colegiul Medicilor a lui Pierre Dukan, se pare ca acesta a avut cateva pocese impotriva renumite diete.

Luana Ibacka ofera public secretele siluetei sale perfecte pentru varsta de 45 de ani

Vezi ce sfaturi recomanda renumita vedeta Luana Ibacka pentru mentinerea siluetei femeilor trecute cu mult de varsta de 40 de ani.

Liliana Pintilei a reusit sa slabeasca reducand consumul de zahar

Urmeaza exemplul vedetei Liliana Pintilei si scapa de kilograme renuntand treptat la dulciuri, astfel reducand cantitatea de duclciuri consumate zilnic slabesti garantat in timp indelungat.

Iulia Mladin a slabit urmand dieta cu 5 mese pe zi si cu mult… sex!

Urmeaza exemplul vedetei Iulia Mladin si reusesti sa slabesti usor si placut in acelasi timp printr-o metoda mai putin prezentata. Astfel arazand un numar mare de calorii zilnic surplusul kilogramelor vor scadea in timp.

Cercetatorii spulbera dietele sarace in carbohidrati

In ciuda faptului ca dietele pe baza unui consum mare de carbohidrati exista intr-un numar destul de mare, cercetatorii nu sunt de acord cu acestea si nici nu le recomanda, vedeti si care este adevaratul motiv al interzicerii acestora.

Afla cu ce dieta a slabit Adina Buzatu 45 de kg imediat dupa nastere

Crezi ca nu se poate sa slabesti 45 de kilograme intr-un timp relativ scurt, Adina Buzatu iti va dezvalui incredibilul secret al siluetei sale.

Adelina Pestritu recomanda o dieta de 1200 calorii

Limitarea zilnica a numarului de calorii este fara dar si poate cea mai eficienta metoda de slabit. Astfel si vedeta Adelina Pestritu a slabit limitandu-si (in cazul ei) numarul de calorii la 1200 cu ajutorul unei diete personalizate. Poti si tu urmand tot aceasi metoda sa slabesti eficient.

Cum sa slabesti ca o vedeta

Vedetele arata foarte bine, putine dintre acestea au probleme cu kilogramele in surplus. Totusi si noi, persoanele obisnuite putem sa arata ca ele. Vezi ce sfaturi principale sunt recomandate pentru a avea un corp ca de vedeta. Am schitat in acest articol cateva dintre acestea impreuna cu beneficiile avute pentru silueta.