Diete

Topul dietelor cu care slabesti mancand pana te saturi

Care este ultima solutie a unui nutritionist atunci cand un pacient nu reuseste sa slabeasca, click aici pentru a afla! (P)

Dietele in care este posibil sa slabesti mancand pana te saturi sunt destul de putine. Acest fapt intra in conflict cu termenul de “dieta”, deoarece termenul de dieta te duce cu gandul la o alimentatie cu restrictii. Va prezint in cadrul acestui articol cateva diete cu ajutorul carora poti sa slabesti mancand, unele cu rezultate mai bune, altele cu rezultate mai putin bune.

1. Dieta Catalin Crisan

Aceasta dieta eficienta dureaza 66 de zile si se imparte in 6 etape. Cu aceasta slabesti mancand unele alimente pana te saturi, poti da jos pana la 15 kilograme pe luna servind 5 mese zilnic. Nu este o dieta dura, trebuie sa nu omiteti nici o masa (persoanele care mananca des se vor bucura, doearece mesele trebuiesc servite cam din 3 in 3 ore). Partea proasta este faptul ca intre mese nu aveti voie la gustarele. Consumul de ulei trebuie evitat pe tot posibilul, se interzic dulciurile, alcoolul si bauturile acidulate.

2. Dieta Max Plank

O foarte renumita dieta elaborata de cercetatorii institutului de nutritie ‚ÄúMax Plunk‚ÄĚ din Germania, acestia garanteaza ca poti sa slabesti mancand pana te saturi. Se spune ca cine urmeaza dieta Max Plank 2 saptamani nu va mai avea probleme cu greutatea timp de 3 ani deoarece se schimba si metabolismul, dar cat este de adevarat acest lucru nu se stie exact. Cu aceasta dieta, vedeta Magda Vasiliu a slabit prin anul 2005 nu mai putin de 16 kilograme. Puteti sa vedeti aici meniul pentru o saptamana, unde nu se specifica cantitatea inseamna ca puteti sa consumati acele alimente pana va saturati.

3. Dieta cu grapefruit

Va ajuta sa dati jos intre 6 si 8 kilograme intr-o saptamana. In principiu, nu consta decat in faptul ca trebuie sa mancati o jumatate de grapefruit inainte de fiecare masa. In plus nu se recomanda pe timpul dietei exercitii fizice foarte multe, o activitate fizica obisnuita este necesara ca sa slabesti mancand doar. In cadrul acestui articol gasiti un exemplu de meniu zilnic pentru aceasta dieta de slabire, unde nu este specificata cantitatea aveti voie sa mancati pana va saturati.

Nici o parere


Hei! Parerea ta este importanta ;)

Spune-ti parerea