Afla cu ce dieta a slabit Adina Buzatu 45 de kg imediat dupa nastere

Renumita stilista Adina Buzatu sustine ca nu poate deveni vegetariana niciodata si ca este o mare consumatoare de carne. Chiar daca a tinut mai multe diete de slabit pana acum, unele mai drastice altele mai usoare, in toate s-au regasit preparatele din carne din belsug. In rest stilista are o alimentatie cat de cat echilibrata fiind obisnuita sa consume carbohidrati in cantitate foarte mica.

Adina Buzatu a declarat ca a slabit nu mai mult si nici mai putin de 45 de kilograme imediat dupa nastere. Fiind la o varsta frageda si mai exact la 21 de ani aceasta a avut ambitie sa dupa o dieta hiperproteica la bun sfarsit. Pe langa aceasta dieta, stilista a practicat foarte mult sport – 2 ore pe zi innota plus cate o sedinta de masaj zilnic. Astfel desi a slabit atat de mult intr-un interval scurt de timp Adina Buzatu nu a ramas cu urmari la nivelul fermitatii pielii.

Stilista sustine ca secretul siluetei sale este sportul, aceasta practica tenis de la varsta de 9 ani si adora inotul. Astfel in timpul sau liber face tot posibilul sa isi strecoare cel putin o ora de miscare fizica in fiecare zi. Atunci cand stilista este plecata in calatorii de afaceri face tot posibilul ca hotelul unde este cazata sa aibe piscina, astfel se poate relaxa in timp ce isi dezvolta cu bine afacerile.

Dieta hiperproteica

Dieta hiperproteica recomandata de stilista Adina Buzatu garanteaza ca, dupa numai 2 luni, femeile pot sa slabeasca 12-17 kilograme in timp ce barbatii slabesc 15-20 de kilograme. Rezultatele incep sa se vada rapid, in numai 4 zile de la inceperea dietei, dar atentie: o cafea cu zahar, o guma de mestecat sau o gura de alcool poate intrerupe procesul de ardere a grasimilor. Se recomanda ca seara, dupa ultima masa, sa se bea o cana de ceai chinezesc antiadipos.

Etapa 1 dureaza 2 saptamani si permite:
– carne de orice fel inclusiv carnati, mezeluri sau mititei, in orice cantitate, fiarta sau fripta.
– oua fierte
– grasime: slanina, costita, unt, margarina, maioneza
– supa de carne fara zarzavat
– branza, telemea, cascaval
– masline, castraveti, muraturi dar nu preparate cu zahar
– condimente: sare, boia, mustar
– apa, ceai, cafea cu zaharina

Etapa 2 dureaza doua saptamani si in aceasta perioada, alimentelor din etapa 1 li se mai adauga salata verde, varza, telina, dovleac si ardei gras.

Etapa 3 dureaza si aceasta tot 2 saptamani si pe langa alimentele din etapele 1 si 2 se mai adauga ceapa, usturoi, fasole verde, rosii, ardei iute, fructe (zmeura, visine, mure) si suc de lamaie.

Etapa 4 dureaza tot 2 saptamani si permite doar consumul de zarzavaturi, smantana, ciuperci si sfecla rosie.