Afla cum sa slabesti mancand un mar pe zi

In urma a multor studii in domeniu specialistii au ajuns la concluzia ca poti sa slabesti mancand un mar zilnic, acesta ca gustare pe langa mesele principale. Se pare ca merele ajuta impotriva kilogramelor in plus. Tocmai din acest motiv dieta cu mere este atat de eficienta, multe persoane s-au aratat foarte multumite de rezultatele de dupa acest regim de slabit.

Singura conditie este doar ca marul trebuie consumat cu tot cu coaja, aceasta din urma contine acid ursolic, o substanta ce arde grasimile din corp. Studiul specialistilor condus de catre Dr. Christopher Adams s-a realizat pe un grup de rozatoarea care fost hranit mai mult timp cu mere cu tot cu coaja. S-a constatat ca acestia datorita acidului ursolic au slabit, pierzand din greutatea de la inceputul studiului.

Pe langa proprietatea de ardere a grasimilor, se pare ca acidul ursolic al merelor are mai multe proprietati, aceasta poate mentine nivelul de zahar din sange echilibrat si poate impiedica depunderea de grasimi in zona ficatului.

Aceasta substanta se mai gaseste si in alte alimentare: oregano, merisoare, prune, cimbru si busuioc.