Afla dezavantajele femeilor prea slabe

Deseori, femeile isi fac un ideal in a ajunge sa fie slabe, incercand diverse diete alimentare, tratamente corporale si programe extenuante de sport. Cu toate acestea, o persoana slaba are si dezavantaje, unele dintre ele afectand chiar sanatatea organismului datorita alimentatiei sarace, uite aici spre exemplu la ce riscuri te expui daca ai o alimentatie saraca in grasimi si nu numai.

Iata care sunt cele mai frecvente dezavantaje pe care le au femeile prea slabe

Femeile prea slabe au dureri de cap destul de des. Creierul nostru este format din grasimi. Aceste grasimi sunt furnizate de catre ficat. Daca nu exista celule de grasime in organism, ficatul nu mai are ce sa furnizeze creierului, cauzand niste reactii adverse care se resimt prin durerile de cap. In acest caz, femeile prea slabe au optiunea de a manca putin unt, in fiecare zi, pentru a putea forma cateva celule de grasime care sa ajunga la creier.

Femeile foarte slabe sunt considerate a fi rautacioase. Psihologii au descoperit ca femeile prea subtiri si slabe, care se pregatesc intens pentru a avea aceasta forma corporala de invidiat sunt, de asemenea, arogante.

Oamenii care sunt foarte slabi, in general, sufera de probleme dermatologice, avand de cele mai multe ori pielea uscata. Neexistand grasimi in organism, pielea poate fi deshidratata si tinde sa arate palida si uscata (acest lucru nu este valabil pentru toate cazurile).

Femeile prea slabe au tenul lipsit de stralucire, avand un aspect lipsit de viata si obosit. Pe de alta parte, oamenii cu o greutate corporala peste medie (vezi cum iti poti calcula greutatea ideala) au fetele luminoase si imbujorate, atragand atentia intr-un mod placut.

Daca exista o lupta fizica intre o persoana slaba si una corpolenta, de cele mai multe ori cea slaba are mai putina incredere in sine si risca sa piarda confruntarea (cu exceptia cazului in care persoana subtire este un campion de Karate sau Kung-Fu).

Foarte slab nu inseamna intotdeauna frumos. Deseori, oamenii cred ca o persoana slaba este bolnava, anorexica sau sufera din dragoste. Totodata, cei mai multi barbati prefera femeile cu forme si considera ca manechinele extrem de slabe sunt supraevaluate. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca un barbat isi doreste o femeie obeza, urmareste cateva trucuri ce te vor ajuta sa pari mai slaba cu ajutorul hainelor. Ideal este sa existe un echilibru intre inaltime si greutate si, cel mai important, o femeie trebuie sa fie ingrijita, frumoasa in interior si cu o personalitate cuceritoare.