Afla totul despre dieta Tisanoreica

Dieta Tisanoreica este o dieta noua care a devenit din ce in ce mai populara deoarece poate fi utilizata dupa mese festive la care s-a facut un exces alimentar foarte mare. Este o dieta hipoglucidica, normoproteica si hipocalorica. Principalul avantaj este faptul ca dieta Tisanoreica nu se bazeaza pe pastile sau pe medicamente de slabit, nefiind o dieta clasica, dieta Tisanoreica se bazeaza pe consumul a unor preparate alimentare naturale, obtinute prin prelucrarea a peste 10 plante cu efecte curative si nu numai. Pachetul se comercializeaza in 3 variante: dieta Tisanoreica de 3 zile, de 6 zile si de 40 de zile.

Dieta Tisanoreica este si o dieta fito-cetogenica pentru ca dezvolta corpii cetonici utilizandu-se extracte din diferite plante naturiste. Este o metoda de slabire bazata pe activarea cetogenezei, iar pe langa substantele din plante integreaza anumite preparate alimentare denumite P.A.T. (portie alimentara tisanoreica).

Pe toata perioada cat urmati dieta Tisanoreica va este interzis consumul de carbohidrati indiferent de natura lor. Nu aveti voie sa consumati cafea indulcita si nici ceai, sucuri acidulate. Carnea trebuie preparata la gratar sau utilizand tigaia magica, grasimea trebuie eliminata cat se poate de mult. De altfel nu aveti voie sa consumati nici ulei, ca alternativa puteti sa folositi ulei de masline extravirgin. Orice forma de zahar nu puteti sa consumati in dieta Tisanoreica.

Contraindicatiile dietei Tisanoreica

In primul rand se interzice ca femeile gravide si cele care alapteaza sa urmeze dieta Tisanoreica. Nu poate fi urmata de catre persoanele prea obeze, de catre persoanele diabetici insulino dependenti si de cei cardiaci. De asemenea se interzice copiilor sub 14 ani si persoanele ce sufera de diverse tulburari alimentare.