Ce cafea de slabit este eficienta?

Pentru multe persoane cafeaua este un aliment nelipsit din alimentatia de zi cu zi. Daca tot nu puteti renunta la cafea atunci trebuie sa stiti ce cafea va ajuta la slabit si care nu.

Evitati cafeaua preparata in stilul american, facuta cu apa clocotita si apoi filtrata. Mie imi place sa o compar ca pe un lup cu haina din blana de oaie, deoarece desi pare usoara si slaba, contine o cantitate foarte mare de cofeina, in general mai multa decat un expresso tare. Desi cafeaua nu este un carbohidrat, cofeina pe care o contine stimuleaza pancreasul sa secrete o cantitate mica de insulina. De aceea, va sfatuiesc sa excludeti cafeaua normala din regimul dumneavoastra de slabire rapida si sa o inlocuiti cu cafea de slabit decofeinizata sau cu ceai de plante medicinale.

Daca tot simtiti ca nu puteti elimina complet cafeaua cu cofeina din alimentatia zilnica, atunci consumati cafea arabica. Acest tip de cafea are acelasi gust ca si cea obisnuita, dar contine mai putina cofeina, deci va avea un impact mai mic asupra pancreasului.

Green Coffee

Aceasta cafea de slabit va poate ajuta sa slabiti pana la 5 kilograme in doar 7 zile. Fiind o cafea verde decofeinizata cu un extract puternic de Svetol accelereaza arderile grasimilor din corp. Mai multe informatii despre aceasta puteti sa cititi aici.