In ce consta detoxifierea cu sare de mare

Mai intai de toate, inainte si in timpul detoxifierii organismului cu sare de mare, trebuie cunoscut faptul ca daca ai avut probleme de constipatie, trebuie sa iei un laxativ pe baza de plante naturale cu 1-2 zile inainte de inceperea dietei de curatare. Totodata, in timpul detoxifierii trebuie sa eviti consumul bauturilor alcoolice, alimentelor prajite si mancarurilor condimentate. Practic, scopul acestei terapii este de a avea un sistem digestiv sanatos si pur cum era in timpul copilariei. Gandeste-te la alimentele cele mai potrivite pentru un copil mic si incearca sa le consumi doar pe acestea in timpul detoxifierii. Sarea de mare reprezinta un tip de curatare mult mai eficient si sanatos, in comparatie cu sarea iodata.

Este sarea de mare buna pentru detoxifierea organismului?

Detoxifierea organismului cu sare de mare, efectuata de 1-4 ori pe an reprezinta forma cea mai blanda, naturala si ieftina de eliminare a toxinelor si de curatare a intregului corp. Asemeni sarii amare, sarea de mare indeparteaza substantele toxice din tractul intestinal si, in acelasi timp, aprovizioneaza organismul cu minerale esentiale. Mai mult decat atat, aceasta dieta usor laxativa functioneaza asemenea unui laxativ bland, deoarece spala intregul tract digestiv, lasandu-l curat.

De asemenea, sarea de mare purifica toate sistemele corpului si atrage substantele rele din organe, eliminandu-le prin caile naturale. Aceasta detoxifiere poate fi utilizata si pentru tratarea febrei, racelii si pentru vindecarea hipertensiunii arteriale.

La ce sa te astepti de la o detoxifiere cu sare de mare
In timpul acestei diete, vei merge de foarte multe ori la baie, in special dimineata. In primele trei zile eliminarea toxinelor se va face intr-un mod masiv, dupa care intestinele vor fi deja mult mai curate si vei observa o energie mai mare si un apetit mai sanatos.

Ca si in multe alte programe de curatare a organismului, rezultatele sunt diferite de la om la om. Totodata, probabil ca iti va fi putin greata sa bei primele pahare cu apa sarata, insa cu timpul te vei obisnui.

Aceasta metoda de detoxifiere trebuie facuta in fiecare zi, timp de 7 zile. Ulterior, poti continua cu acest regim pentru toata viata, consumand o data pe saptamana un pahar de apa ce contine sare de mare.

Cum trebuie sustinuta, practic, detoxifierea cu sare de mare?
Timp de 7 zile trebuie sa consumi cate doi litri pe zi de apa sau suc de lamaie amestecata cu o lingura de sare de mare.