Ceaiul ‘Silueta Perfecta’ este eficient?

Pe siteul oficial se spune ca acest ceai de slabit ajuta la scaderea in greutate si la mentinerea unei greutati corporale normale deoarece favorizeaza purificarea organismului prin diureza si laxatie.
Ingredientele ce fac parte din alcatuirea acestuia sunt urmatoarele: frunze de senna, flori de hibiscus, flori de soc, frunze de ceai verde si radacina de lemn dulce. Are un efect de drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice si favorizeaza arderile. Este recomandat pentru o cura de slabire rapida. Se consma 2 cani pe zi, una dimineata si cealalta seara, neasociat cu alimentatia si neindulcit. Durata unei cure este de 6 pana la 8 saptamani cu o paza de 4 saptamani. Ceaiul se gaseste in majoritatea farmaciilor la un pret cuprins intre 3,5 si 5 ron sau il puteti comanda direct de pe distribuitorul oficial.

Si ma ajuta sa slabesc ?

Putine persoane s-au aratat multumite de acest produs slabind cateva doar kilograme. Acestea au consumat ceaiul doar ca supliment in timp ce au urmau o dieta. Ceaiul nu va ajuta sa slabiti prea mult ci doar sa eliminati toxinele din organism mai repede decat in mod obisnuit. Cel mai mare defect este ca are efect laxativ, iar la inceputul curei de slabire acest lucru este deranjant pana va obisnuiti.