Cel mai eficient regim disociat din lume

Credeti ca numai prin infometare veti reusi sa aveti o silueta impecabila? Atunci trebuie sa aflati ca va inselati deoarece exista un regim care va pune capat acestor superstitii si anume regimul disociat.

Ei bine, exista un regim disociat care a devenit faimos in toata lumea datorita eficientei de care a dat dovada.

Ce inseamna regimul disociat?

In primul rand trebuie sa stiti ca un regim disociat inseamna o combinare si un consum de alimente pe categorii, fara sa le amestecam si cel mai important, fara sa tinem cont de cantitate. Durata regimului? Fie o saptamana in care veti putea slabi aprox. 5 kilograme fie cateva luni daca va doriti sa dati jos mai multe kilograme si sa aveti un look de nota 10!

Regulile unui regim disociat sunt foarte simple. Este important sa aflati faptul ca glucidele nu vor fi consumate niciodata cu proteinele sau cu fructele acide. Deasemenea, fiecare masa va fi consumata o data la cel putin patru ore pentru ca alimentele sa aiba timp sa isi faca loc in organism. In plus, chiar daca regula este sa mananci cat vrei, incercati sa nu faceti abuz de grasimi.

Cum puteti obtine propriul regim disociat ?

Daca va doriti un regim disociat pe o saptamana, atunci trebuie sa stiti ca acesta nu o sa para un regim dificil. Veti avea voie sa mancati carne slaba, legume, lactate, fructe proaspete, oua fiere si peste fiert sau fript insa numai pastrav, salau, stiuca, cod, scrumbie si biban.

Urmati pe care o sa o construiti fiecare dupa bunul plac dar tinand cont de regulile impuse. Accesati acel link si urmati pasii necesari pentru a comanda online.

Acel pachet explica in mod detaliat si pas cu pas cum puteti sa va adaptati regimul dupa placerile dvs. culinare dar in tot acelasi timp va ajuta sa nu va abateti de la regulile principale ale regimului disociat.