Cele mai ciudate 7 metode de slabire

Esti o persoana careia ii place sa faca lucrurile in mod diferit? Daca vrei sa dai cateva kg jos, iata cele mai ciudate 7 metode de slabire la care poti apela:

1. Mananca alimente picante

Aceasta metoda de slabire vine din Thailanda, o tara cu o bucatarie extrem de picanta. Alimentele picante au 2 mari beneficii: accelereaza metabolismul te incetinesc cand mananci. Cand mananci prea repede, corpul tau nu isi va da seama cand s-a saturat, asadar vei manca mult mai mult decat ai nevoie. Axandu-te pe alimente picante, iti va fi fizic imposibil sa mananci repede.

2. Mananca in fata oglinzii

Privindu-te cum mananci poate fi o metoda excelenta sa mananci mai putin. Vazandu-te mancand esti mult mai constient de greutatea corpului tau si sunt mult mai multe sanse sa mananci mai putin.

3. Zugraveste-ti bucataria in albastru

Se crede ca aceasta culoare actioneaza ca un anihilator al apetitului, asadar, incearca sa optezi pentru cat mai mult albastru cand vine vorba de bucatarie!

Cele mai ciudate 7 metode de slabire

4. Mananca des

Daca mananci des nu inseamna ca te vei ingrasa! Pur si simplu ii oferi corpului tau o alimentatie naturala si nu il suprasoliciti. Cu toate astea, incearca sa te limitezi la mese scurte si care sa nu contina o varietate mare de alimente.

5. Dormi cu lumina stinsa

Se pare ca lumina aprinsa iti ofera pofta de mancare, de unde apar si orele ciudate ale vizitelor la frigider. In momentul in care dormi, fa intuneric total!

6. Mananca din farfurii mici sau prea mari

Atata vreme cat nu are unde sa incapa multa mancare, vei manca mai putin. E adevarat, intotdeauna poate exista a doua portie, insa vei avea atatea remuscari incat nu vei apela la ea. Mai este o varianta si anume sa mananci dintr o farfurie foarte mare de culoare alba, astfel vei avea impresia ca ai mancat deja.

7. Dormi intr-o camera racoroasa

Acest lucru iti poate imbunatati atat somnul cat si metabolismul. Somnul intr-o camera racoroasa forteaza corpul sa se incalzeasca singur, deci sa foloseasca mai multa energie si sa arda calorii.