Cele mai eficiente 10 exercitii pentru slabit

Nu are rost sa mai vorbim despre aceste exercitii pentru slabit deoarece sportul este recomandat pentru orice persoana care vrea sa aiba o viata sanatoasa, sa se mentina in forma sau sa slabeasca, sportul indiferent de ce tip este el, este foarte esential in viata noastra.

Daca reusesti sa imbinati o dieta echilibrata cu cateva exercitii pentru slabit, de 3-4 ori pe saptamana sau 30 de minute pe zi, nu trebuie sa va faceti probleme, cu siguranta o sa slabiti si o sa va simtiti foarte bine.

Am sa va vorbesc de 10 exercitii pentru slabit, o parte din acestea puteti sa le faceti acasa, in parc sau la sala, fara echipament special sau costuri majore. Este imposibil ca nici un exercitiu din acestea sa nu fie pe placul vostru, aceste exercitii pentru slabit sunt alese in functie de topul preferintelor oamenilor din intreaga lume.

1. Ciclismul – 500-1000/h calorii arse

Mersul cu bicicleta este un exercitiu fizic extrem de placut si te poate scapa de multe calorii, asta numai in functie de viteza cu care pedalezi. Il poti face in aer liber cu prietenii sa mergeti intr-o execursie, o drumetie sau iti poti achizitiona o bicicleta de fitness (vezi detalii) si poti practica acasa uitandu-te la TV.

2. Tenisul de camp – pana la 500/h calorii arse

Este un exercitiu cardio, tonifiaza muschii bratelor si muschii picioarelor intr-un timp relativ scurt. Are un mare efect pozitiv pentru abdomen, asa incat pentru cei ce isi doresc un abdomen plat, fara eforturi mari. Daca este practicat de 3 ori pe saptamana, in 8 saptamani o sa aveti sigur rezultate positive.

3. Alergatul – pana la 600 calorii arse pe ora

Daca chiar vrei sa slabesti atunci alearga. Poti alerga prin parc, in sala de fitness doar trebuie sa te simti liber si sa fii optimist in ceea ce faci, nu este rusinos cum spun altii, trebuie doar sa iti doresti acest lucru. Am o singura recomandare pentru tine daca chiar vrei sa slabesti, achizitioneaza o pereche de adidasi sport de calitate pentru a scapa de neplaceri, cum ar fi: articulatiile, protejarea gleznei, etc. Sau poti incerca incaltamintea Kangoo Jumps care este conceputa special pentru asa ceva. Noile exercitii pentru slabit vor include Kangoo Jumps din ce in ce mai des.

4. Step aerobic – 700-800 calorii arse pe ora

Stepul aerobic necesita urcare si coborarea de pe un suport in pasi de dans, mai pe scurt sa spunem a urca si cobori scarile. Asigura un ritm cardiac foarte ridicat, asa ca este un foarte bun antrenament cardiac. Actioneaza asupra picioarelor, fundului si coapselor, adica unde femeile considera ca au cea mai mare problema.

5. Inotul – Aproape de 800 calorii arse pe ora

Acesta este un exercitiu foarte bun pentru ca antreneaza toti muschii corpului, inotul mai are si efect psihologice positiv, este o activitate pozitiva. De asemenea inotul este important pentru santatea inimii si a plamanilor si au un aspect deloc neglijat.

6. Bicicleta eliptica – 300-500 calorii arse pe ora

Daca ai si tu acasa o bicicleta eliptica si nu o folositi, cred ca este timpul sa o puneti in functiune, adica sa o reduce la viata cel putin 30 de minute pe zi. Nu este greu de loc acest exercitiu pentru slabit.

7. Dansul – 600-800/h calorii arse

Sculpteaza silueta si antreneaza intregul corp, se poate practica acasa, la cursuri, in club, etc. Doar o ora pe zi e suffcient.

8. DVD-urile cu exercitii – 200-400/h calorii arse;

Sunt destul de bune, acestea imbina mai multe exercitii pentru slabit si sunt organizate bine. Programul de slabit Power 90 Extreme contine cele mai dure dar si eficiente exercitii pentru slabit din lume.

9. Calaritul – 400-600/h calorii arse

Este un exercitiu fizic frumos si nu este pentru orice, precum celelate exercitii, este plin de aventura si distractie. Incearca macar o data acest sport, garantez ca iti va placea, mai greu este prima oara

10. Mersul pe jos – 360 calorii arse pe ora

Acest exercitiu cardio te mentine in forma si este forte efficient.