Ciocolata de slabit disponibila acum si in Romania!

Si pentru ca astazi, 11 iulie este ziua ciocolatei va dau o veste buna: mult apreciata ciocolata de slabit ChocoSVELT este comercializata acum si in Romania. O cutie de bomboane de ciocolata costa numai 70 RON plus taxele de curierat de inca 20 de lei.

Producatorul sustine ca o bucata din aceasta ciocolata de slabit este mai eficienta decat o ceasca de cafea deoarece o ceasca normala de cafea contine 130-150 miligrame de cafeina, pe cand o bucatica de ciocolata contine numai 6 miligrame. Fiind cercetata s-a ajuns la concluzia ca aceasta are o cantitate de patru ori mai mare de antioxidanti decat ceaiul verde, se stie ce putere de ardere a grasimilor are ceaiul verde. Se mai afirma ca se poate slabi pana al 5 kilograme cu o cura de o saptamana.

Click pe bannerul urmator pentru a comanda ciocolata de slabit ChocoSVELT!

ChocoSVELT contine urmatoarele:
– extract de ceai verde
– acacia, o substanta care faciliteaza eliminarea caloriilor ingerate
– ciocolata degresata, cu un continut bogat in in cafeina si cacao, ceea ce ii reda organismului puterea devoratoare de grasimi, din adolescenta.

Pe langa alimentatia dvs. obisnuita, se consuma 6 bomboane de ciocolata de slabit pe zi, cate 2 intre mesele principale ale zilei.

Lasati comentarii cei care ati incercat aceast produs pentru a ne face o parere concreta impreuna.