Corsete de slabit pentru o silueta de invidiat

Doresc sa va prezint in continuare cateva dintre cele mai bune corsete de slabit de pe piata din Romania. Aceste produse va ajuta sa va mascati formele afectate de surplusul de kilograme in exces al corpului dumneavoastra. In functie de zonele cu probleme puteti alege din o multime de varietati, atat pentru coapse cat si pentru bust.

Toate aceste corsete de slabit sunt realizate dintr-un material confortabil si foarte elastic ce ia forma corpului si o corecteaza asa cum trebuie. Sunt prevazute cu benzi de silicon ce se fixeaza exact pe corp si nu lasa sa alunece corsetul de pe pozitia corecta.

Produsele sunt antibacteriene si absorbante, acestea confera o buna dispozitie la purtare indiferent de anotimp si daca este cald sau frig. Pentru o utilizarea mai indelungata a corsetelor de slabit se recomanda periodic o spalarea la maxim 30 de grade (precum si spalarea manuala) utilizand doar sapun si NU detergent.

De asemenea mai sunt recomandati si pantalonii de slabit (vezi aici prezentarea) ce au ca rol modelarea siluetei. Spre deosebire de o sedinta de remodelare corporala, aceasta solutie este cu mult mai ieftina.