Costume de baie cu efect modelator (2015)

O data cu venirea verii o sa va doriti cu siguranta sa aratati bine atunci cand o sa ajungeti la mare sau la strand. Costumul de baie trebuie ales cu mare atentie in functie de imperfectiunile corpului. Astfel va recomand sa urmati cateva din sfaturile de mai jos pentru a va alege costumul perfect, puteti vizualiza si o serie de modele ce sunt mai mult decat recomandate pentru vara anului 2015.

Costume de baie din doua piese

Costumele de baie alcatuite din doua piese sunt recomandate femeilor cu imperfectiuni minore, in special in zona inferioara a corpului care nu se poate masca atat de bine. Sutienul se alege in functie de marimea sanilor, pentru femeile cu sani mici se recomanda un sutien destul de incarcat, de culoare deschisa, avand diferite modele si chiar insertii gen flori 3d sau alte modele feminine. Pentru femeile cu sanii mari alegerea sutienului nu este o problema, dar la alegerea shortului trebuie sa se evite culorile deschise in favoarea celor inchise.

Shortul trebuie sa fie destul de mare cat sa acopere o suprafata mai mare, iar modelele nu trebuiesc in nici un caz sa fie pe suprafata orizontala ci verticala. Se recomanda alegerea unui model simplu cu dungi verticale astfel incat sa pareti mai inalta si mai slaba decat sunteti in realitate.

Costume de baie intregi

Costumele de baie intregi sunt ideale pentru femeile cu ceva imperfectiuni ale corpului foarte vizibile, acestea mascheaza foarte bine zona abdominala.

Per total incercati sa evitati culoarea alb chiar daca cele inchise atrag caldura mult mai mult. Culorile inchise dau impresia ca persoana respectiva este mai mica decat este in realitate. Nu renuntati sa va simtiti bine in pielea voastra, toata lumea trebuie sa se bucure din plin de frumusetile vietii chiar daca nu arata asemeni unui top model.