Creatorul dietei Dukan a fost suspendat de Colegiul Medicilor

Nutritionistul de origine franceza Pierre Dukan a fost suspendat zilele trecute din Colegiul Medicilor. Acesta a devenit foarte renumit in ultimii ani datorita dietei Dukan, dieta de slabit ce ii poarta si numele. Renumitul nutritionist a fost acuzat de catre o pacienta ca a recomandat administrarea unui tratament neautorizat si ca acesta a mintit in legatura cu un anumit tratament. Demonstrandu-se ca a avut dreptate, pacienta a cerut daune morale in valoare de 6000 euro pe care de altfel le-a si primit imediat.

Suspendarea doctorului Dukan nu este definitiva, ci doar pentru numai 8 zile, dupa acestea va putea sa isi reia activitatea ca si pana acum. Acesta va trebui sa aiba mai multa grija pe viitor la ce anume medicamente prescrie pentru a evita alte neplaceri de acest gen.

Dieta Dukan (cititi aici mai multe) a devenit foarte populara datorita faptului ca foarte multe vedete au avut rezultate spectaculoase urmand aceasta dieta. Chiar si cateva vedete din Romania au reusit sa slabeasca urmand dieta Dukan, vedete precum Luminita Anghel si Bodo de la Proconsul.