Cura de detoxifiere a sistemului limfatic, suferinta necesara

Sistemul limfatic al corpului este extrem de important pentru corp, deoarece are rolul de transport pentru toate proteinele si substantele nutritive, dar si pentru diversele deseuri produse de celule. Din acest motiv, trebuie sa avem mare grija ca acesta sa fie mereu in echilibru si sa functioneze asa cum trebuie.

Cura de detoxifiere a sistemului limfatic este o cura destul de grea, care reuseste insa sa ajute foarte mult corpul si sa ofere rezultate incredibile, atat in sanatate cat si in slabire.

In ce consta detoxifierea sistemului limfatic

Practic, va trebui sa urmezi aceasta cura timp de 4 zile ce consta intr-o detoxifiere a intregului corp cu sare amara (vezi cura explicata detaliat), care tine o zi si o detoxifiere a limfei (cu ajutorul sucurilor).

Detoxifierea cu sare amara presupune consumul unei solutii din 60 de grame de sare amara, 750 de ml de apa, 3 lamai si 200 de ml de ulei de masline, pe parcursul intregii zile, in 3 portii: la amiaza, dupa amiaza si seara. Aceasta cura se gaseste detaliata in foarte multe locuri de pe internet, am mai scris si in acest articol anterior. Dar cura propriu zisa insa, pentru curatarea sistemului limfatic este urmatoarea:

Timp de 3 zile se beau 4 litri de lichid pe zi, compusi dintr-un litru de suc de grepfruit, 750 ml suc de portocale (vezi si dieta cu portocale), 250 ml suc de lamaie si 2 litri de apa. Partea dificila este ca nu se mai consuma nimic altceva in afara de aceste lichide.

Partea buna insa, este ca efectele sunt uimitoare:
– Se poate slabi pana la 5 kg, in doar 3 zile;
– Tenul va capata un aspect deosebit de placut;
– Se obtine o energie foarte mare in urma curei;
– Abdomenul devine plat iar celulita dispare destul de repede.

Curatarea limfei este extrem de importanta, deoarece reuseste sa reduca retentia de apa, sa stimuleze circulatia sangelui si sa curete celulele grase de toxine, intarind sistemul imunitar.

Atentie insa, cura de curatare a sistemului limfatic nu este sub nicio forma recomandata persoanelor sub 18 ani, iar in momentul in care este tinuta, trebuie sa se asigure o zona cat mai confortabila. Timp de 3 zile, cat tine cura, incearca sa nu iesi din casa si sa nu consumi nimic altceva. Este posibil sa ai stari de rau fizic si anumite efecte secundare, care nu sunt insa altceva decat semne ca toxinele dispar din corp.

Daca nu poti sa tii toate cele 3 zile de cura, poti sa incerci 1 sau doua zile. Fara doar si poate efectele vor fi deosebite si te poti bucura de rezultate uimitoare.