Cura de slabire disociata de 7 zile

Aceasta cura de slabire disociata se bazeaza pe principiul ca daca ve-ti consuma un singur aliment pe toata durata unei zile, acesta o sa fie absorbit de organism indiferent in ce cantitate il consumati. Parerile despre cura de slabire disociata sunt impartite, in timp ce unii nutritionisti sustine ca aceasta cura este benefica pentru a da din kilogramele in surplus jos, altii sustin ca aceasta cura creeaza un dezechilibru metabolic, iar efectul yo-yo este inevitabil dupa terminarea acesteia. Un lucru este sigur, aceasta cura de slabire disociata slabeste aproximativ 3 kilograme pe saptamana deoarece mancand un singur aliment o zi intreaga, va va scadea apetitul pentru acesta.

Exemplu de meniu

Luni: carne slaba
Marti: legume
Miercuri: lactate
Joi: fructe
Vineri: peste
Sambata: branza
Duminica: oua fierte

Dupa cum se si vede meniul este foarte lejer fata de alte diete disociate deoarece nu exista mancaruri speciale ce necesita o preparare complicata, meniul este foarte lejer si simplu.

Este bine de retinut faptul ca urmand o astfel de dieta disociata puteti sa apara ameteli, oboseala, anemie si multe altele deoarece cura se afla in concordanta cu principiul unei alimentatii echilibrate.