Dieta cu ananas, o monodieta drastica dar cu rezultate garantate pe termen scurt

Daca iti doresti o dieta rapida care sa te ajute sa slabesti mult intr-un timp scurt, dieta cu ananas este o optiune. Din pacate, dieta cu ananas este una drastica, deci nu poate fi tinuta pe termen foarte lung. Printre beneficiile acestei diete se numara faptul ca detoxifiaza organismul si reuseste sa te scape de kg in plus. In 5 zile de dieta, poti sa slabesti pana la 3 kg.

Ceea ce recomanda ananasul in diete, este faptul ca contine putine calorii, insa are foarte multa apa. Din acest motiv, are si un puternic efect diuretic. Consumand mult ananas, vei scapa si de constipatie si vei avea mai multa energie.

Deoarece dieta cu ananas este o monodieta, adica o dieta care se bazeaza pe un singur aliment, trebuie o vointa de fier pentru a o putea urma. Trebuie sa stii ca aceasta dieta este si destul de periculoasa. Daca este tinuta o perioada indelungata, poate duce la pierderea masei musculare si creste riscul de afectiuni cardiovasculare.

Dieta cu ananas, o monodieta drastica dar cu rezultate garantate pe termen scurt

Meniu pentru dieta cu ananas

In cele 5 zile cat ar trebui sa tina dieta, trebuie sa mananci in felul urmator: La micul dejun este suficient sa mananci 3 felii de ananas proaspat si sa bei un ceai verde. Intre micul dejun si cina, poti bea un suc de ananas. La pranz, trebuie sa mananci o supa de legume si 100 de grame de carne de pui sau peste. Carnea trebuie fiarta sau facuta la gratar. Cina va fi constituita din 5 felii de ananas.

Reguli dieta:

  • Aceasta dieta nu trebuie tinuta mai mult de 5 zile intr-o luna;
  • Dupa ce termini dieta cu ananas trebuie sa iti mentii un stil de viata sanatos, in care sa renunti la consumul de alcool, de prajeli, de grasimi saturate, zahar sai sucuri acidulate;
  • Este bine sa incepi sa faci miscare. Jumatate de ora de plimbare pe zi este ideala pentru un corp sanatos si atletic, daca te alimentezi corect;
  • Bea cel putin 2 litri de lichid pe zi. Este foarte bine daca bei apa plata, sau ceai de plante fara zahar. De asemenea, poti bea si cafea, insa trebuie sa fie naturala si sa nu depaseasca o ceasca pe zi.